Stabæk-akademiet søker trenere

Vi søker trenere som kan bidra i våre utviklingsgrupper for gutter fra 7-10 år.

Annonse:

Hva er utviklingsgrupper?

Utviklingsgruppene består av fotballivrige gutter i alderen 7-10 år som trener fotball 3-5 dager i uken. Utviklingsgrupper er et prioritert område i Akademiet, hvor man jobber med systematisert ferdighetsutvikling fra spillerne er unge.

Treningen foregår mandag-fredag på våre kunstgressbaner på Nadderud, Bekkestua. Det er også et stort fokus på å utvikle spillerne som mennesker og det jobbes derfor mye med kultur og adferd parallelt med ferdighetsutvikling.

Hvem er vi ute etter?

Som trener for våre utviklingsgrupper får du mulighet til å bidra til klubbens målsetting om at spillere skal kunne gå fra våre utviklingsgrupper og inn i akademiet. Vi er derfor ute etter trenere som ønsker å bidra til så god utvikling som mulig for våre unge fotballspillere, noe som også fordrer at treneren må ønske og evne å utvikle seg selv i trenerrollen. Vi ser helst for oss at aktuelle søkere kan jobbe minst tre ettermiddager i uken (fra 14:00-16:00), hvor det vil være muligheter for mer basert på interesse og kvalifikasjoner.

Hva kan vi tilby deg som trener?

Som trener på utviklingsgrupper vil man få tett oppfølging og veiledning fra leder for utviklingsgrupper som også jobber som trener i akademiet. Man vil da få en fin inngang i hvordan det jobbes i akademiet, og det er flere som har gått veien fra stilling i utviklingsgrupper til større stillinger i akademiet eller jobb i breddeavdelingen til Stabæk.

Lønn etter avtale.

Søknader vurderes fortløpende.

Søknad og/eller andre henvendelser kan rettes til:

Epost: [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: