Stabæk Fotball inngår avtale med Eureka Kiropraktikk

Eureka Sandvika skal sørge for helhetlig helse for våre spillere.

Annonse:

Axel Hilland og Mads Omberg jobber til daglig som kiropraktorer hos Eureka Sandvika, de blir nå en viktig del i livet til alle spillerne i klubben. Vilde Tjønn og Ulrik Müller skal ta hånd om Stabæk A-lag kvinner. 

- Denne avtalen betyr masse for Eureka. Først og fremst er vi svært stolte over å få tillit og muligheten til å jobbe med Stabæk Fotball. De aller fleste hos oss på klinikken er oppvokst i nærmiljøet og har derfor et forhold til Stabæk, og ikke minst fotballen, sier Axel Hilland til Stabak.no

En lettere hverdag for lagene

Eureka jobber daglig med idrettsutøvere i alle aldre og med ulike meritter. De har et ønske om å flytte fokus fra smertebehandling til optimalisering samt forebygging, dette er blant tingene de ønsker og bidra med i Stabæk.

De tilbyr spillerne og støtteapparat en omfattende gjennomgang av muskel og skjelett, balanse, funksjonell nevrologisk undersøkelse med mål om å skape det man kaller en "base line". Dette gjør at man har data på hvilket nivå spillerne var før skaden inntraff, noe som gjør det lettere å vite når spilleren er frisk fra skade og kan returnere til fotballen igjen. Når skaden først har oppstått vil de alltid og uansett sørge for at spillerne får riktig og rett oppfølging. 

- Når vi fikk signaler om at mulighetene var tilstede for et samarbeid med Eureka, tenkte vi med en gang at dette kom til å bli en god match. De kjenner klubben og vet hvilke verdier vi har. Dette samarbeidet er viktig for oss, men også for nærmiljøet. Vi ønsker å synliggjøre Eureka i hele vårt nedslagsfelt, sier Sigmund Rederscheid i Stabæk Fotball til Stabak.no. 

Et førstevalg for idrettsutøvere og idrettsfamilier i Bærum

Hos Eureka ser de på alle som idrettsutøvere, enten det gjelder travle foreldre med stive og vonde skuldre, eller en spiller fra noen av lagene i klubben. En kropp uten skader og vondter vil være bedre rustet til å håndtere den hektiske hverdagen. Klubben er nå klar for en ny sesong med en viktig partner for lagene, den blaa familien og ikke minst våre partnere.

- Alle i Stabæk-familien er velkommen til oss og vi tilbyr 50% på førstegangsundersøkelse til alle medlemmer av klubben, avslutter Hilland. 

Annonse fra Eliteserien: