STABÆK G14 PÅ TOPP: Vant elitetiltak

Vårt G14-lag endte opp som vinnere av NTF Elitetiltak som ble spilt 9. og 10.oktober i Kristiansund. Laget spilte mot Kristiansund, Brann, Lillestrøm og Bodø/Glimt.

Kampene lørdag gikk mot Kristiansund og Brann. Etter en 1.omgang mot Kristiansund hvor Stabæk endte opp med å score ett mål, så ble det scoret hele fem i 2.omgang. Kampen endte med en solid 6-0-seier. Kampen mot Brann ble jevnere resultatmessig. Stabæk produserte mange sjanser og leverte på mange vis årsbeste i 1.omgang. Likevel gikk Brann til pause med en 1-0-ledelse. 2.omgangen ble noe jevnere, og da sluttsignalet gikk, hadde Brann scoret to og Stabæk ett. Med andre ord endte det med tap 2-1.

En revansjesugen gjeng sto klare på morgenen på søndagen, og en meget god prestasjon og noen fine scoringer gjorde at Stabæk slo sterke Lillestrøm hele 4-0. I den siste og avgjørende kampen mot Bodø/Glimt gikk det en hel omgang før det ble scoret mål. Dette på tross av flere store sjanser til Stabæk. I starten av 2.omgangen tok laget ledelsen, før Bodø/Glimt utlignet like i etterkant. Ti sekunder før fulltid leverte Stabæk-gutta kanskje årets fineste scoring, og jubelen sto i taket. Like etter scoret Stabæk ett til. Sluttresultatet ble dermed 3-1.