Stabæk-gutter spilte uavgjort mot Tyskland

Under Jan Peder Jallands ledelse gjennomførte Norge en solid kamp borte mot Tyskland.

Annonse:

Norge Menn U20: 

Nicolas Pignatel Jenssen og Stula Ottesen spilte hele kampen, og Kay Kostadinov fikk en drøy halvtime som innbytter i Norges 1-1-kamp mot Tyskland mandag ettermiddag. I det 73. minutt skaffet tidligere Stabæk-spiller Oscar Aga straffespark til Norge. Et straffespark han tok selv - og som sørget for at Norge slo tilbake etter å ha havnet under. Et sterkt resultat og en glitrende prestasjon av et norsk landslag ledet av tidligere Stabæk-trener Jan Peder Jalland. 

- Veldig jevn prestasjon av alle i dag. Det er flere innbyttere som påvirket kampen positivt også. Det er viktig. Vi står oppreist og kommer tilbake mot et godt tysk lag, sier Jalland til fotball.no. 

Norge Gutter U17: 

Stabæk-keeper Viktor Gustavsen Engh har vært på samling med G17-landslaget - og der havnet han i begivenhetenes sentrum i ekstraomgangene i Norges kamp mot Danmark. Norge vant til slutt kampen etter straffesparkkonkurranse - etter at utespiller Alwande Roaldsøy reddet tre av danskenes forsøk fra ellevemeteren. 

Fra fotball.no

Etter 90 målløse minutter mot Danmark i Sundsvall byttet Norge inn keeper Viktor Gustavsen Engh slik at han kunne vokte det norske målet i straffesparkkonkurransen, men etter bare noen minutter på banen ble den norske keeperen utvist.

- Han var noen centimeter utenfor streken da han reddet et skudd. Det var helt riktig av han å gå etter ballen, om han ikke hadde gjort det hadde vi tapt kampen, sier landslagstrener Luis Pimenta.

Norge Gutter U16: 

Aleksander Andresen har vært i aksjon for G16-landslaget. I deres første kamp mot Nederland, som endte med 0-2-tap mot et sterkt hollandsk lag, spilte han en time, og i søndagens 2-1-seier mot Moldova kom han innpå etter sidebyttet og spilte hele andre omgang for Norge. 

G16-Andresen.jpeg
Aleksander Andresen nederst til høyre på bildet før kampen mot Nederland.

 

Annonse fra Eliteserien: