Stabæk og SpareBank 1 Østlandet besøker lokalmiljøet

Stabæk Fotball og SpareBank 1 Østlandet lanserer denne høsten et samarbeid hvor våre A-lagsspillere besøker klubber og foreninger i nærområdet og blir utfordret i andre ting enn fotball.

Annonse:

Se alle episodene nederst i saken!

Prosjektet «Mer enn fotball» er et samarbeid med SpareBank 1 Østlandet og vår videopartner Red Ant, hvor vi utover høsten slipper flere episoder der våre spillere skal få prøve forskjellige utfordringer.

– Dette er et veldig kult prosjekt som vi sammen med vår generalpartner har gledet oss stort til å vise frem. Hensikten med prosjektet er at Stabæk Fotball og SpareBank 1 Østlandet skal være mer synlige i nærmiljøet og knytte bånd til lokale lag og foreninger, sier mediesjef Joakim Miøen.

SpareBank 1 Østlandet har vært en av Stabæk Fotballs trofaste samarbeidspartnere i lang tid og ønsker sammen med klubben å hylle dem som sørger for en aktiv, sosial og inkluderende hverdag for barn og unge i nærmiljøet.

175 år som stolt bidragsyter

– I over 175 år har vi jobbet aktivt for å sikre boglede på Østlandet, og vi ser at et mangfold av lag og foreninger bidrar til dette. I tillegg til å være en aktiv sponsor i bl.a. Stabæk, har vi også delt ut midler gjennom tilskuddsordningen Alle Henda og en rekke organisasjoner i Bærum har fått støtte her, forteller Tommy Stenersen i SpareBank 1 Østlandet.

Bajazz

Vi har gledet oss stort til å vise dere det ferdige produktet, og første episode er nå klar.

Se våre gutter prøve seg som dansere hos Bajazz i første episode av «Mer enn fotball»:

Smågardistene

I "Mer enn fotball" episode 2 har vi sammen med SpareBank 1 Østlandet besøkt Smågardistene, Stabekk skoles musikkorps.

Slik har du ikke sett spillerne før:

Stabekk Turnforening

Har du lurt på hvordan spillerne våre ville klart seg i turn? Vel, her har du svaret. Denne har vi vært hos Stabekk Turnforening. Tusen takk for oss, og velkommen på Nadderud.

Annonse fra Obos-ligaen: