- Stabæk-spillere brøt karantenebestemmelsene

-Dypt beklagelig, sier daglig leder Jon Tunold.

Annonse:

Vi er blitt gjort kjent med et forhold der to av våre spillere fredag kveld deltok på en sammenkomst med flere andre personer, da de skulle ha vært i karantene.

Spillerne det gjelder har utvist en atferd som bryter med våre retningslinjer og karantenebestemmelsene generelt. Og det er sterkt beklagelig.

- Vi ble informert tidligere i dag og har brukt dagen på å få klarhet i hva som har skjedd. Sportslig ledelse i klubben holder nå et møte for å diskutere forholdet nærmere. NFF er også informert, sier daglig leder Jon Tunold.

- Hvilke konsekvenser dette vil få for spillerne, er noe vi diskuterer nå. Utfallet av disse diskusjonene kommer vi tilbake til, sier Tunold.

Stabæk Fotball ser svært alvorlig på hendelsen, og spillerne selv er lei seg for situasjonen de har satt klubben, sine lagkamerater og personene de møtte fredag i.

Ettersom dette er et brudd på myndighetenes karantenebestemmelser, har klubben oppfordret spillerne om å melde dette til myndighetene. Vi kan bekrefte at spillerne nå har gjort dette. 

- Vi angrer veldig på det som har skjedd, og skulle gjerne hatt det ugjort. Vi er lei oss, ikke minst for smittefaren vi har utsatt andre for. Vi er beredt på å ta straffen som måtte komme, sier de i en felles uttalelse.

Kontaktperson for media: 

Daglig leder Jon Tunold: 416 25 355 

Annonse fra Obos-ligaen: