Stabæk tar corona-grep

Klubben følger utviklingen rundt coronaviruset nøye og forholder seg til råd og anbefalinger fra Folkehelseinstituttet (FHI).

Annonse:

Stabæk Fotball har besluttet å avlyse Blaa Dag og Kickoff 28. mars, og vurderinger gjøres fortløpende når det gjelder gjennomføring av andre kommende arrangementer i regi av klubben.

Vi oppdaterer endringer fortløpende.

Stabæk Fotball har besluttet å utsette alle større møter med partnere, foreldremøter og andre møter som involverer større grupper.

Vi følger også de til enhver tid gitte anbefalinger fra FHI som finnes i denne linken:

https://www.fhi.no/nettpub/coronavirus/rad-og-informasjon-til-andre-sektorer-og-yrkesgrupper/anbefalinger-ved--store-arrangementer-knyttet-til-koronasmitte-i-norge/

Når det gjelder Sporten, har vi foreløpig besluttet å innstille Utviklingsgrupper for jenter og gutter mellom 7 og 11 år. Disse spillerne blir hentet på ulike skoler og busset til trening på Nadderud. Ved dette unngår vi smitterisikoen det innebærer å sette mange barn fra ulike skoler på en felles buss.

Annen type organisert lagstrening vil fortsette som normalt, men vi vil kontinuerlig vurdere dette basert på anbefalinger fra helsemyndighetene, NFF og Oslo Fotballkrets. Vi vil sørge for å minimere smitterisikoen på disse treningene gjennom anbefalte tiltak fra myndighetene.

Vi jobber for tiden med en beredskapsplan som skal ta høyde for den videre utviklingen.

Mer informasjon om coronaviruset finner du på Folkehelseinstituttets sider. 

 

Annonse fra Eliteserien: