Brennhet Ohi scoret tre

Herjet med Aalesund i seriepremieren!

Nadderud-folket ble vitne til en seier av det overbevisende slaget og en maktdemonstrasjon av Ohi i serieåpningen av Eliteserien 2017! Holmlia-gutten scoret tre (og forsåvidt seks) på Nadderud søndag.

Starten skulle bli glimrende for Stabæk- med scoring etter kun fjorten minutter. El Hadji Ba slo en strålende bakromspasning i retning Ohi. Sistnevnte scoret de to målene som reddet Stabæks Eliteserie-plass i fjor og fortsatte på Nadderud fire måneder senere; han headet inn egen retur. 1-0 til de blaa!

Nadderud-publikummet fikk ikke engang satt seg før Jeppe Moes glimrende innlegg nådde Ohi foran mål som igjen satte den i kassa. Beklageligvis ble det avblåst for offside.

Men dette, og vår Tonny Brochmanns heading i det 17.  minutt, var kun skremmeskudd på hva som skulle komme, etter 19 minutter havnet Jeppes corner på Ohis hode som igjen ble brukt til å heade ballen i mål. På dette tidspunktet ledet vi Eliteserien!

De neste minuttene stemte alt for Stabæk. Duellene ble vunnet i alle deler av banen, det offensive presset ble opprettholdt, og, ikke minst, resultatet stod til pause.

Etter pausen skulle det utrolig nok bli enda bedre; Lumanza skjøt og Aalesunds keeper var nødt til å gi retur. Den plukket Ohi opp og sikret hattricket sitt i serieåpningen!

Ohi (som på dette tidspunktet hadde tre godkjente, samt tre annullerte mål) måtte også ut med skade etter dette, men kunne heldigvis fortsette litt til, før han gikk ut for Amrani.

Stabæk hadde flere muligheter til å øke ledelsen, både ved Moussa Njie og Luc Kassi. Aalesund fikk inn en redusering i det 65. minutt, men det ble med den ene, og det betyr tre poeng til de blaa i serieåpningen!

I dag var også 17 år gamle og lokale Hugo Vetlesens debut i Eliteserien. Han bar draktnummer 25, tidligere bekledd av blant annet Birger Meling og Alanzinho, og som de nevnte blaa storspillerne gjorde han seg ikke bort med mange gode både offensive og defensive invovleringer! Vetlesen spilte hele kampen.