Stabæks nye liveshow: Kjøp billett - vi selger ut Nadderud

StabækLive - fra Onkel Blaa er navnet på Stabæks nye livekonsept. Når vi ikke har muligheten til å invitere dere til hjemmekamp, har vi skrudd sammen et litt annerledes underholdningsprodukt. Men likefullt et produkt med stor verdi for et bankende Stabæk-hjerte. Og nå kan du kjøpe billetter til showet.

Annonse:


I Facebook-sendingen onsdag kl. 18.30, får du et gjensyn med gamle Stabæk-helter. Det blir tilbakeblikk til en helt spesiell kveld på Nadderud, vi serverer en halvtimes konsert med et av Norges mest kjente og kjære liveband og det blir mulighet til å vinne en rekke flotte premier underveis.

Liveshowet erstatter hjemmekampen mot regjerende seriemester Molde som skulle vært spilt på samme tid.

Morten Skjønsberg er gjest i studio. og med oss fra inn & utland på telefon/skype har vi Somen Tchoyi, Daniel Nannskog og Ohi Omoijuanfo.

Trang Fødsel leverer en hitparade både i starten og slutten av sendingen.

Ingebrigt Steen Jensen holder Blaa appell fra Nadderud - og vi har også spurt supportere og folk på gata om hva som er deres beste Stabæk-minne.

Underveis i sendingen har du som seer muligheten til å vinne en rekke flotte premier.

Corona-pandemien har inntil videre satt en stopper for fotballen. Det betyr også at klubbene over natten mister deler av inntektsgrunnlaget.

Når vi ikke har anledning til å invitere dere på hjemmekamp, håper vi så mange som mulig har lyst å kjøpe billett og følge showet. Da gir dere samtidig et viktig bidrag til klubben.

4938 billetter tilsvarer et utsolgt Nadderud. Fullt hus. Næmere 5000 som sitter på Facebook og ser en Stabæk-sending fra Onkel Blaa. Det hadde blitt en snakkis, dere. La oss strekke oss mot himmelen!

Enkeltbillett: kr 100,-
Familiebillett: kr 250,-
Eller et valgfritt beløp

Vippsnr: 191212

Vi gleder oss til å underholde dere på onsdag!

Takk for støtten og tålmodigheten. #HoldUt #AlltidUansett #StabækLive

Annonse fra Eliteserien: