Starter opp gåfotball i Stabæk

Torsdag 7. mars starter vi etter planen opp med gåfotball på Tobbebanen.

Annonse:

– Det er klart Stabæk skal ha et slikt tilbud! Dette blir ordentlig moro. Gåfotball er et lavterskeltilbud hvor man møtes og leker med kula i stedet for å sitte hjemme og glo på TVen, sier pådriver og Stabæk-mann Morten Hornburg.

Espen Lindmark i Stabæk Fotball er også involvert i prosjektet og ser frem til å legge til rette for at man kan samles på Nadderud en gang i uka for en aktiv og sosial økt.

– Her har vi en fantastisk mulighet til å samle mange som er glade i Stabæk og samtidig sette i gang et godt tiltak. Vi har jo fasilitetene som trengs her. Vi kan bruke Tobbebanen og vi har tilgang på både garderober og utstyr, sier Espen Lindmark i Stabæk Fotball, som understreker viktigheten av det sosiale. 

Gåfotballen vil foregå på Tobbebanen på torsdager 12.00-13.30, med oppstart 7. mars.

Hornburg oppfordrer både menn og kvinner til å snøre på seg fotballskoene igjen og bli med på gåfotballen. Det blir både sunt og gøy!

– Det er fantastisk hva dette gjør med voksne mennesker. Å gå tur i skog og mark er flott, men når man spiller fotball utfordrer man både kropp, hjerne og koordinasjon på en mer aktiv måte, sier Hornburg.

Vi gleder oss til å komme igang!

Spørsmål?

Kontakt Espen Lindmark på: [email protected]

Annonse fra Obos-ligaen: