S08-STB 2-2: To Stabæk-mål på 47 sekunder

To kjappe Stabæk-mål sørget for uavgjort i den første treningskampen siden februar.

SLIK VAR KAMPEN:

4 min. Shala og Ottesen kombinerer fint ute til høyre. Shala trer gjennom til Ottesen som stormer mot mål. Høyrebacken klemmer til fra skrått hold, og keeper må gi til corner.

11 min. 1-0. Joachim Soltvedt slipper til på bakerste stolpe etter et innlegg fra høyre. Banker ballen opp i nettaket.

32 min. Stor sjanse til hjemmelaget. Sandberg redder første forsøk, og forsøk nummer to går i nettveggen via en Stabæk-spiller.

39 min. 08 tester Sandberg på ny. Vår svenske sisteskanse får slått til corner.

50 min. Schie med et lurt innlegg mellom forsvar og keeper. Hjemmelaget holder på å rote ballen i mål, men det ender med corner.

63 min. Antonio Nusa tråkler seg gjennom og sender ballen videre til Kinoshita. Japaneren blir stoppet av keeper.

68 min. Lassen Harrison redder på strek.

72 min. Hjemmelaget angriper på høyresiden, og innlegget blir ekspedert i mål av Jonathan Lindseth.

88 min. Kosuke Kinoshita header inn reduseringen etter et strålende innlegg fra Mats Solheim.

89 min. For en debut! Antonio Nusa bringer balanse i regnskapet. Kommer inn fra venstrekanten og plasserer ballen ned i Sarpsborgs venstre hjørne.