Ny daglig leder i Stabæk Fotball

Vi er glade for å kunne presentere Stian Sunde (39) som ny daglig leder.

Annonse:

Etter en god prosess med mange kvalifiserte kandidater er vi strålende fornøyde med å kunne presentere Sunde som ny Stabæk-leder.

Sunde kommer fra det svenske selskapet Haglöfs, hvor han har hatt stillingen som Global Head of Wholesale. Han har vært i Haglöfs de siste åtte årene, og var ni år i Adidas før det. 

– Jeg er lidenskapelig opptatt av fotball og har vel alltid hatt en drøm om å jobbe med det en gang. Så nå er jeg er utrolig gira og gleder meg veldig til å komme i gang i Stabæk. 

Hør det første intervjuet med Sunde her:

39-åringen vil være på plass på Nadderud for fullt i løpet av våren, og alle involverte er svært fornøyde med å ha landet Sunde.

– Vi er veldig happy nå. Foruten at han er en hyggelig kar, har han kompetanse og erfaring som vil passe utmerket inn i Stabæk. Han har levert varene gjennom hele prosessen og vi har forventninger til han på lik måte som han har forventninger til oss. Stian har hele veien vært tydelig på at dette er en drømmejobb, så et bedre utgangspunkt kan man ikke få. Dette blir kanon, sier styreleder i Stabæk Fotball, Espen Moe.

– I Stian får vi en leder med solid kommersiell track record innen merkevarebygging fra Adidas og Haglöfs. Han har også meget god kompetanse og interesse for idrett generelt og fotball spesielt som vil gi ham en kick-start som vår nye daglige leder, sier styreleder i Stabæk Fotball AS, Anders Bergh-Jacobsen.

Sunde er opprinnelig fra Trondheim, men har bodd på Østlandet i 15 år og er nå bosatt i Asker med familien.

Han ser frem til overgangen fra det private næringslivet til fotballen og er motivert til å få klubben «opp og frem».

Vi gleder oss, Stian! Velkommen til Stabæk.

Annonse fra Obos-ligaen: