Stille, stille på Nadderud

Trenere, administrasjon, frivillige og hundrevis av spillere - store og små, kvinner og menn, gutter og jenter - har forlatt Nadderud. For en begrenset periode, de kommer nemlig tilbake.

Annonse:

Og det gjør vårt kjære publikum også. Henvendelsene vi får fra sesongkortinnehavere og alle dere andre som har gledet dere til sesongstart, varmer virkelig. De er utelukkende basert på omtanke og bekymring for spillere spesielt og klubben generelt.

Alt er rart nå - surrealistisk og usikkert. De aller fleste av oss er engstlige i større eller mindre grad, og fremtiden er uoversiktelig. Både når det gjelder helse, jobb og økonomi. Alt som er moro avlyses og utsettes, smittefaren stopper det aller meste. Men dette kommer også til å gå over - som alt annet, både godt og vondt.

Vi skal møtes på Nadderud stadion igjen. Vi skal gispe over en feberredning av Marcus og en perle fra Ola, vi skal sprette i været og juble av glede, vi skal rive oss i håret av frustrasjon, og vi skal smile lykkelig når seier'n er vår. Det siste kan godt skje ganske så ofte, når Eliteserien først blåses i gang.

Frem til dette skjer ønsker vi hele den store Stabæk-familien alt godt.  Riktig god bedring til dere som trenger det, og til alle; ta godt vare på hverandre.

Vi sees på Nadderud igjen!

Alltid. Uansett

 

Annonse fra Eliteserien: