Storseier mot Grorud!

Stabæk fosser videre etter 4-0-seier mot Grorud!

Annonse:

Grorud var først ute med å ha avslutning på mål da klokka tippet 20 minutter, et langskudd uten særlig kraft som Sandberg ikke hadde noe problem med å fange. Det var også igjen Grorud som var nærmest fem minutter senere da Azemi klarerte i en Grorud-spiller, og returen gikk rett på Sandberg som fikk slått til corner.

Thor Lange var nærmest for de blaa. Etter 27 minutter fikk han ballen bare tre meter unna mål, men skuddforsøket ble blokkert.

1-0

På corner skulle Stabæk være svært målfarlig etter 41 minutter. Nicolai Næss fikk slått til en nesten ledig Pedersen på bakre. Dansken headet ballen inn sentralt foran mål, og der var Metcalfe frampå med pannebrasken og headet inn ledelsen til Stabæk.

695b0fc2c73cd084cbba8ec3947cce01.jpeg
Patrick Metcalfe headet inn 1-0-målet til Stabæk

Grorud prøvde seg på corner like før pause, men headingen av Grorud-spilleren gikk godt utenfor Stabæks mål. Derimot var Hammy nærmere på motsatt side, fra skrå vinkel klinket han til, men ballen traff en Grorud-tå og gikk til corner. Skuddet var likevel ikke langt unna å gå inn.

2-0

Så skulle en ny stopper spille en sentral rolle bak nytt Stabæk-mål to minutter på overtid! En feilvendt Hammy fant Nicolai Næss med en herlig crosser, og fra 20 meter hamret Nicolai ballen i mål. Nydelig scoring, nydelig assist! 

b83ddd4715d5c62fb036bc3cfcce8058.jpeg
Nicolai Næss setter inn 2-0-scoringen for de blaa rett før pause.

Andreomgangen åpnet med stor sjanse til Stabæk. Thor Lange fikk ikke et perfekt treff på innlegget fra Gift. Fem minutter senere var det Grorud som hadde en god sjanse, men de klarte ikke overliste Sandberg med skudd fra ca. 16 meter.

Etter 67 minutter var det bare centimetere unna Gift-scoring. Thor Lange slo et perfekt legg, mens treffet til vår superspiss fra tre meter ledet ballen rett over tverrliggeren. Uvanlig treff fra en ellers så målfarglig Gift. Grorud svarte med å blåse et skudd langt over Stabæk-målet fra spiss vinkel på kontring i mot.

Dobbeltsjanse

På frispark fra Vogt var Gift igjen centimetere unna scoring, da hans heading ble klarert på streken, og returen satte Andresen nesten i mål, men Grorud-keeperen strakk seg så langt han kunne, nok til å få dytta ballen til corner.

Så skulle Gift igjen være uheldig med å ikke punktere kampen. En løs ball til Grorud-keeperen fikk Gift løpt opp, og fra spiss vinkel, uten målvakt i mål, gikk dessverre skuddet godt over Grorud-målet. Hjemmelaget svarte med ny sjanse, fra venstre fikk de satt inn et skudd som gikk to meter til venstre for Stabæks mål.

3-0

Azemi derimot skulle punktere kampen! Grorud-keeperen klarerte et skudd i ryggen på en Grorud-forsvarer og ut til Wernersson. Svensken leverte et perfekt, lavt innlegg rett på hodet til Azemi, og sistnevnte hadde ingen problemer med å heade ballen forbi Grorud-keeperen og i mål. Nydelig scoring!

4-0

Endelig skulle superspissen også få sin scoring! Azemi fant Gift med en perfekt gjennombruddspasning, og alene med keeper hadde Gift endelig ingen problemer med å overliste Grorud-keeperen. Fantastisk spill av Stabæk siste 20 minuttene av andreomgangen.

Kampen endte til slutt 4-0, en god seier for Stabæk, og ny kamp med null baklengsmål.

Mål:
0-1 Patrick Metcalfe, assist Kasper Pedersen (41 min)
0-2 Nicolai Næss, assist Hammy (45+2 min)
0-3 Fitim Azemi, assist Wernersson (79 min)
0-4 Gift, assist Fitim Azemi (81 min)

Laget fra start:
Marcus Sandberg
Kasper Pedersen - Simen Wangberg - Nicolai Næss
Sturla Ottesen - Hammy - Patrick Metcalfe - Fredrik Krogstad - Thor Lange
Fitim Azemi - Gift

Innbyttere:
Marius Ulla, Nicolas Pignatel, Adam Kaied, Kornelius Normann Hansen, Victor Wernersson, Aleksander Andresen, Peder Vogt, Mohamed Diabagate og Olav Veum

Bytter:
Nicolas Pignatel inn for Simen Wangberg (38 min)
Adam Kaied inn for Fredrik Krogstad (56 min)
Victor Wernersson inn for Sturla Ottesen (56 min)
Aleksander Andresen inn for Hammy (71 min)
Peder Vogt inn for Thor Lange (71 min)

Annonse fra Eliteserien: