Strømsgodset-Stabæk 2-1

Stabæk tok ledelsen og fikk også et straffespark da kampen stod og vippet på 1-1. Men til slutt var det hjemmelaget som kunne strekke armene i været for tre poeng.

6 min. Stabæk stormer i angrep. Ottesen og Norman Hansen i fullt firsprang mot Godset-målet. Normann Hansen mottar ballen og sender avgårde en avslutning som går like til side for mål..

10 min. Godset kommer til avslutning. En kattemyk Sandberg kommer ned og holder ballen.

26 min. Godset kommer gjennom og Friday avslutter fra skrått hold. Sandberg gir til corner.

33 min. Antonio Nusa utfordrer en mot en og avslutter. Den er ikke altfor vanskelig for Viljar Myhra, men Nusa viser igjen glimt av hva han kan.

35 min. 0-1. Der sitter den. Og det er Oliver Edvardsen som curler de Blaa i ledelsen.

37 min. 1-1. Johan Hove setter inn utlikningen.

60 min. Ipalibo kombinerer med Friday, og kommer seg løs i boksen. Skuddet går like utenfor.

65 min. Azemi ut, Kostadinov inn.

Shala ut, Skytte inn.

67 min. Kostadinov tester skuddfoten. Ok forsøk fra dagens bursdagsgutt, men ballen ender opp utenfor ramma.

70 min. Edvardsen finner ledig rom omtrent på Godsets sekstenmeter - og lader skuddfoten. Godset får blokkert i siste sekund.

74 min. Antonio Nusa går en mot en. Fyrer av, og Myhra må slå til corner.

74 min. Moe ut, Solheim inn.

75 min. Edvardsen går i bakken og Stabæk får straffe. Skytte klarer ikke å overliste Viljar Myhra.

79 min. Først Stenevik, så Mawa. Godset er nære å ta ledelsen.

81 min. 2-1. Fred Friday sender hjemmelaget i ledelsen.

Strømsgodset - Stabæk 2-1

0-1 Oliver Edvardsen 35'
1-1 Johan Hove 37'
2-1 Fred Friday 81'