Superspissen slo til igjen i thrilleren på Nadderud

Det vekslet mellom euforiske scener og nedrykksstemning i den målrike thrilleren på Nadderud. Bunnkampen hadde alt.

MOUSSA-SHOW

Moussa Njie har vært i fyr og flammer de siste kampene. "Det gir meg selvtillit når publikum gir meg respons på finter og driblinger jeg gjør" sa Moussa Njie før oppgjøret mot Sandefjord.

Den selvtilliten ble dermed ikke nevneverdig svekket da Stabæks lynhurtige kantspiller satte ballen i mål etter 18 minutter.

Et godt stykke offensivt arbeid fra Jeppe Moe sørget for at Moussa fikk sjansen til å sette den viktige tåspissen til, og jubelen fra Nadderud-publikummet hjalp garantert på selvtilliten til mer enn bare målscoreren.

Men Stabæks ledelse varte ikke lenge. Ti minutter senere scoret Sandefjord, og lagene var like langt; 1-1. Dramatikken var overhodet ikke borte fra denne kampen.

BOLI - SUPERSPISSEN SOM ALDRI GA SEG

En pekepinn på dramaet i vente, var Franck Bolis enorme sjanse alene med Sandefjords keeper kun minutter etter motstanderens utligning. Sandefjord-keeperens takk for sist kom i andre omgang da han nådeløst taklet Boli, og ble belønnet med gult kort.

Kampen så død ut for Stabæks del, da Sandefjord etter 56 minutter for første gang i kampen gikk opp i ledelsen. Stabæk måtte opp og fram mot et plutselig defensivt Sandefjord, og trener Henning Berg tok tidlig grep

Kort tid etter Sandefjord 2-1-scoring var det duket for  Filip Valencic' Stabæk-debut. Da Filip ankom Stabæk ytret han tidlig sitt ønske om å bidra med blant annet målgivende pasninger til laget. Det tok ham ti minutter.

Vår livsglade debutant sendte en glimrende pasning i retning en fremadstormende Franck Boli som smalt ballen i mål . Filip ga alt fra første øyeblikk i Stabæk-drakten, og fikk tidlig betalt. Det stod 2-2 på Nadderud

Artikkelen fortsetter under bildet

40624305_290597168197454_6104107838626332672_n
DEBUTANTEN: Filip ga alt fra første stund

Men et effektivt Sandefjord skaffet seg et frispark, og maktet å gjøre det man jubler for selv på trening - skrudde ballen elegant opp i krysset. 3-2 til Sandefjord.

Og de ti siste minuttene var som tatt ut av en dramaserie - høydepunktene kom på løpende bånd, med mistenkelige korte mellomrom.

Med få minutter igjen fikk Stabæk straffe. Franck Boli fikk muligheten til å score sitt andre for kvelden, men mislyktes.

Sandefjord ledet stadig, og var forberedt på å gjøre det som krevdes for å forsvare dette inn - det involverte selv skittent spill fra Sandefjord-benken, hvis ble beæret et gult kort for forsøket.

Og i kampens siste minutt, i enden av en dalende langpasning, stod mannen som kunne gjemt hodet i hendene etter en straffebom, men valgte å bruke det annerledes. Franck Boli ga ballen et kraftig hodestøt, og fastslo med det sluttresultatet:

3-3

Franck Boli bommet alene med keeper, ble senere taklet til jorden av sistnevnte, scoret, bommet på straffe, og scoret deretter igjen. Man gir seg ikke når man er en av de Blaa.