«Support» bidro til ny Hanche-avtale

Andreas Hanche-Olsen har signert en ny langtidskontrakt med Stabæk. Avtalen gjelder ut 2020-sesongen og Stabæk Support har vært en bidragsyter.

Annonse:

Andreas Hanche-Olsen fikk sitt gjennombrudd på A-laget underveis i fjorårssesongen. I årets sesong har han startet samtlige kamper for de Blaa, og nå blir han belønnet for de gode prestasjonene på banen. 

Ut 2020

En ny langtidskontrakt er signert, og midtstopperen har knyttet seg til favorittklubben helt frem til utgangen av 2020-sesongen. 

- Det er her jeg har lyst til å være og det er her jeg vil spille. Jeg vil ikke spille noe annet sted i Norge, sier Hanche-Olsen til Stabak.no. 

På et ekstraordinært årsmøte i forrige uke bestemte Stabæk Support at de ville øremerke 250 000 kroner til signering av akademispillere. 

20170425-stb-stabak-support-bidrag
ØKONOMISK BIDRAG: Stabæk Support har øremerket 250 000 kroner til signering av unge Stabæk-talenter.

- Vi er en blaa familie

Hanche-Olsen blir den første spilleren som signeres etter at Support varslet sitt bidrag. 

- Det setter jeg selvfølgelig utrolig stor pris på. Det å vite at man har supporterne i ryggen, særlig når jeg skal være her i fire år til, det er jo veldig fint, smiler Hanche-Olsen. 

- De har ryggen din uansett - og er med og støtter deg. Det er det som er så fantastisk med denne klubben. Vi er en stor, blaa familie, og jeg setter stor pris på å være en del av den, sier han. 

Henrykt sportssjef

Sportssjef i Stabæk, Inge Andre Olsen, er henrykt over støtten fra Stabæk Support. 

- Det gjør det mulig å beholde de unge talentfulle spillerne våre kanskje ett-to år lengre enn det vi i utgangspunktet hadde hatt mulighet til. Det er fantastisk gjort av vår supporterklubb, sier Olsen til Stabak.no. 


Annonse fra Eliteserien: