Surt tap mot serietoeren

Stabæks første hjemmetap var av det bitre slaget. De Blaa ga Rosenborg kamp om poengene fra start til slutt.

Annonse:

Det var ikke langt mellom høydepunktene i innledningen av denne kampen på Nadderud.

Franck Boli hadde tidlig enorme scoringsmuligheter for Stabæk, hvorav ingen resulterte i mer enn treff i henholdsvis stolperot, motstanders målvakt, og stolperot igjen. Rosenborg hadde også sine sjanser, men flere imponerende krumspring fra Sayouba i Stabæk-målet hindret trønderne i å ta ledelsen.

I det sekstende minutt var det klart for et høydepunkt i kampen som minner oss på at fotballen er mer enn bare gutter som sparker ball – da ble Tor Marius Gromstad hyllet med hele Nadderud stående og applauderende. Vi glemmer ikke en av våre egne.

Derfra fortsatte spillet i den jevnspilte, målløse førsteomgangen å bølge fram og tilbake. Etter pause skulle imidlertid scoringene komme.

Og ikke i Stabæks favør. Tidlig i andre omgang sendte eks-Stabæk-spiller Birger Meling en ball til eks-Stabæk-spiller Anders Trondsen, som scoret. En kalddusj for et Stabæk med mang et minne om alle mulighetene som ble brent i den første omgangen. Nå måtte de Blaa opp og fram.

I likhet med Rosenborg spilte Stabæk seg til flere muligheter i den andre omgangen, men flere scoringer ble det ikke på Nadderud i kveld.

Elleve heltente blaa ga Rosenborg kamp i 90 underholdende minutter, men det holdt ikke til seier i dag. En seier som hadde vært vel unt de fantastiske, blaa supporterne som stod igjen og sang for klubben sin lenge etter kampslutt. 

Det gikk ikke i dag, men vi kjører på med full kraft mot Odd i neste hjemmekamp. Kjøp billett her.

Kampfakta

Stabæk-Rosenborg 0-1

Nadderud Stadion,4568 tilskuere, Eliteserien runde 9

0-1   Trondsen (50)

Stabæk:

Mande Sayouba - Ronald Hernandez, Jeppe Moe, Vadim Demidov (Andreas Hanche-Olsen i det 67.minutt), Daniel Granli - Hugo Vetlesen, John Hou Sæter, Ola Brynhildsen - Tonny Brochmann (Tobias Børkeeiet), Ohi Omoijuanfo, Franck Boli

Benken:

Simen Lillevik Kjellevold, Steinar Strømnes, Andreas Hanche-Olsen, Emil Bohinen, Tobias Børkeeiet, Martin Rønning Ovenstad, Abdul-Basit Agouda

Annonse fra Eliteserien: