Svensk keeper klar for Stabæk

Isak Pettersson har signert på en avtale ut året og Stabæk Fotball ønsker Isak varmt velkommen til klubben.

Annonse:

Årets keeper i Allsvenskan i 2018 og 2019 vil nå stenge buret på Nadderud den kommende sesongen.

– Det er kult å være på plass og kjenne på ordentlig vinter igjen. Det føles bra å være her og jeg gleder meg til å bli kjent med lagkameratene, sier Isak, som beskriver seg selv som en offensiv og reaksjonssterk keepertype.

Se det første intervjuet med Isak her:

– Jeg er en venstrebent keeper som er rask, eksplosiv, god med føttene og god én mot én. Jeg gjør det jeg kan for å vinne og skal gjøre alt for Stabæk.

Isak gikk gradene i Halmstad før han tok turen til Norrköping hvor han gjorde stor suksess og ble solgt til Frankrike. Etter et opphold i franske Toulouse vender han nå nordover igjen for å få mer spilletid.

– Formen er bra

– Jeg har væt i Frankrike i to år, men har ikke spilt så mye som jeg ønsket. Jeg har blitt en bedre keeper i løpet av tiden i Frankrike, men jeg vil komme inn i det igjen og få følelsen av å spille kamper. Da Stabæk tok kontakt kjentes det veldig bra. Jeg har pratet med folk som kjenner klubben og førsteinntrykket har vært veldig bra, sier Isak.

Nå er den medisinske testen gjennomført og han er klar for å slutte seg til resten av gjengen.

– Jeg føler meg i veldig god form, vi var midt i sesongen i Frankrike og jeg er klar så fort trenerne ønsker å bruke meg.

Annonse fra Eliteserien: