Takk for engasjementet!

Stabæks supportere og fanskare er selve fundamentet vi bygger klubben på. Derfor er det også helt innlysende at vi skal lytte til dere, når vi nå sammen skal gjenreise denne fotballklubben.

Annonse:

Stabæk Support publiserte 1. januar et åpent brev, adressert til Stabæk Fotball, hvor de peker på flere forhold de mener klubben må ordne opp i. 

Brevet i sin helhet kan du lese her. Det har vi gjort med stor interesse. 

Først og fremst ønsker vi å takke for det ektefølte engasjementet supporterne våre viser. Det er et klart uttrykk for kjærlighet til Stabæk, og uten dette engasjementet hadde utgangspunktet vårt for å slå tilbake vært mye mer krevende. 

Vi som jobber i Stabæk Fotball, føler alle på en stor porsjon ydmykhet, og ser på det som et stort privilegium å få forvalte interessene til en fotballklubb og en institusjon som betyr så mye for så mange. 

Og vi er de første til å innrømme at det som er blitt levert både på og utenfor banen, det siste året, ikke har vært bra nok. 

Som vi har formidlet tidligere, vil vi bruke noe tid i januar på å evaluere ferdig året som har gått. Utviklingen de siste årene vil også være gjenstand for en grundig evaluering. I brevet stilles det spørsmål ved hvem som skal stå for evalueringen, og hva som skal evalueres? Vi vil komme med mer informasjon rundt denne prosessen de neste dagene og ukene, og som vi uttalte før jul, vil det bli innhentet ekstern hjelp. 

Vi må få et klart bilde av hvor vi har tråkket feil. På hvilke områder er forbedringspotensialet størst? Hva kan vi lære og gjøre for å forhindre en reprise? Hvilke ingredienser må til for å løfte Stabæk tilbake til toppen av norsk fotball?

Vi har ikke alle svarene på dag tre i det nye året, men i løpet av de neste ukene skal vi komme dit. Da vil retningen og kursen mot det som skal gi opprykk på første forsøk, også utkrystallisere seg. 

Og i den prosessen vil vi selvsagt lytte til dere supportere. Derfor har vi også invitert styreleder i Stabæk Support, Bjørnar Posse Sandboe, og andre supportere som har undertegnet brevet, til et møte på Nadderud tirsdag. 

Vi ønsker en tett dialog med fansen - og har alle intensjoner om å være en åpen og inkluderende klubb og en fargeklatt i norsk toppfotball i årene som kommer. På veien dit må alle gode Stabæk-krefter virke sammen. 

Annonse fra Obos-ligaen: