Takk for innsatsen og lykke til videre!

Mandag samles spillergruppa på Nadderud til årets første fellestrening. Det er alltid hyggelig å samle gjengen igjen, men samtidig vil flere fjes bli savnet når spillere fortsetter karrierene sine andre steder.

Annonse:

Selv om vi ikke klarte vårt felles mål i 2023, vil vi gjerne rette en stor takk til alle som gjorde sitt beste i den blaa drakta. Til tross for en utfordrende sesong var det en samlet gjeng som ga alt til siste sekund.

Vi takker av følgende spillere som var på utgående kontrakt i 2023:

Isak Pettersson: Svensken ble kun én sesong på Nadderud, men gjorde seg bemerket både på og utenfor banen på kort tid. Keeperen var på utgående kontrakt og har allerede signert for Elfsborg i hjemlandet.

Marius Ulla: 21-åringen var i Stabæk i mange år og har vært en trygg og solid mann å ha i troppen. Det ble med seks kamper for A-laget for Ulla, som fortsetter karrieren et annet sted.

Sturla Ottesen: Høyrebacken passerte 100 kamper for klubben i 2023-sesongen, som var hans fjerde i den blaa drakta etter overgangen fra Kjelsås. Ottesen var på utgående kontrakt og fortsetter karrieren et annet sted.

Tobias Pachonik: Tyskeren kom inn forrige vinter med stor profesjonalitet. Dessverre for Tobias ble det ikke så mye spilletid som håpet. Backen signerte i utgangspunktet ut 2024, men det er enighet om at han fortsetter karrieren et annet sted.

Thor Lange: Etter å ha gått gradene i Stabæk og kommet seg helt opp til A-laget i opprykkssesongen 2013, returnerte han i 2022 og bidro sterkt til et nytt opprykk. 2023 ble dessverre preget av skader, men han kom tilbake og spilte flere kamper for reservene utover høsten. Vi sees på Nadderud i fremtiden. 

Fredrik Krogstad: Midtbanespilleren kom til oss før 2022-sesongen. Han var en viktig bidragsyter både i garderoben og på banen og bidro blant annet med åtte mål da vi rykket opp i 2022.

Curtis Edwards: Midtbanespilleren kom også før 2022-sesongen og var fast inventar på laget som rykket opp. Engelskmannen forlater også klubben etter endt toårskontrakt.

Kevin Kabran: Svensken kom til oss i fjor etter å ha vært i både Start og Viking. Etter endt kontrakt blir Kabran stående med 20 kamper og tre mål i den blaa drakta.

Mushaga Bakenga: Spissen kom til oss etter en karriere i japansk fotball og scoret 12 mål på 33 kamper. «Mush» gjorde seg også bemerket for sitt engasjement utenfor banen og er også en meget populær mann blant de yngre blaa supporterne.

Gaute Vetti, Paul Ogunkoya, Luca Kjerrumgaard og Keegan Jelacic var i tillegg hos oss på låneavtaler ut 2023, og alle har returnert etter utgått lån.

Tusen takk for innsatsen i Stabæk og masse lykke til videre!

Annonse fra Obos-ligaen: