Takk for nå, Oliver

Stabæk Fotball er enige med nederlandske Go Ahead Eagles om en overgang for Oliver Edvardsen.

Annonse:

– Vi har kommet til enighet med Go Ahed Eagles om en overgangssum og Oliver spiller sin siste kamp på søndag mot KFUM. Vi vil gjerne takke han for årene i Stabæk og ønske han lykke til videre, sier Torgeir Bjarmann om overgangen.

Oliver har tatt store steg siden han kom til Stabæk i 2019 og føyer seg inn i rekken av Stabæk-gutter som utvikler seg på Nadderud og tar steget til utlandet.

Vår offensive mann har spilt 81 kamper for klubben og kommer også til å være i troppen til hjemmekampen mot KFUM på søndag, før han setter kursen mot Nederland.

– Dette er virkelig en stor mulighet for meg og noe jeg har jobbet mot i lang tid, så det ville vært vanskelig å ikke godta et slikt tilbud. Men jeg har alltid gitt 100 prosent for Stabæk og klubben vil alltid ha en spesiell plass hos meg. Det blir vemodig å forlate gjengen på Nadderud, det er en fantastisk gjeng med både spillere, trenere, folkene i klubben og ikke minst supporterne, sier Edvardsen selv om overgangen.

– Jeg vil takke klubben for alle gode øyeblikk. Jeg vet at det ikke er enkelt å gå midt i sesongen, men jeg har gitt alt for Stabæk og nå var det på tide med et nytt steg i karrieren. Jeg vil takke ledelsen for å akseptere overgangen og la meg gå, fortsetter Edvardsen. 

Han har stor tro på at lagkameratene skal fikse opprykk på Nadderud.

– Vi har kommet godt igang med sesongen og ligger i god posisjon, så jeg er ikke bekymret for det. Med den gjengen som er der nå er jeg overbevist om at det blir opprykk. 

Annonse fra Obos-ligaen: