Takk for nå: Pignatel Jenssen klar for IK Start

Stabæk Fotball og IK Start er enige om en overgang for Nicolas Pignatel Jenssen.

Annonse:

Vi vil gjerne rette en stor takk til «Piggy» for fantastisk innsats og profesjonalitet gjennom mange år i klubben. Pignatel Jenssen er blaa og vil alltid være velkommen på Nadderud. Vi ønsker masse lykke til på veien videre og håper han lykkes i sin nye klubb.

– Jeg vil gjerne takke klubben for ti fine år og for alt jeg har fått oppleve helt fra jeg kom opp gjennom akademiet og til jeg fikk bli en del av A-laget som 15-åring. Jeg vil takke spillere, trenere og administrasjonen for alt de har gjort for meg, og så vil jeg gi en ekstra takk til supporterne som har støttet meg hele veien, sier Pignatel Jenssen etter at overgangen er klar.

– Det er naturligvis vemodig å ta farvel med Nicolas. Han har vært en viktig bidragsyter for klubben vår både på og utenfor banen i en årrekke. Han har tvers gjennom vært profesjonell og lojal tross lite spilletid spesielt i fjorårssesongen, sier sportssjef Thomas Finstad.

Pignatel Jenssen slo gjennom som unggutt og debuterte i 2019. Han endte på 75 kamper for A-laget og var blant annet sterkt delaktig i opprykket i 2022. I 2023 ble det dog mindre spilletid, og Pignatel Jenssen får nå mulighet til å dra videre.

– Da det kom en spennende mulighet for Nicolas til å få mer spilletid enn det han i utgangspunktet var forespeilet her, ble vi enige med IK Start om en overgang. Dette er en god løsning for alle parter, og vi skilles som gode venner, sier Finstad.

– Jeg ønsker klubben alt godt fremover og har stor tro på at Bob og spillergruppa får en god sesong. Men for min egen del har det vært litt vanskelig den siste perioden, og nå var tiden inne for å forlate barndomsklubben. Jeg setter stor pris på at Thomas, Bob og styret har vært behjelpelige i overgangsprosessen, sier Pignatel Jenssen.

Vi sees på Sør Arena 16. juni, Piggy! Hils Azar.

Annonse fra Obos-ligaen: