Tap for rekruttene

Stabæk 2 fikk det tøft borte mot Bærum.

Sportslig sett var ikke søndag ettermiddag på Kadettangen et stort høydepunkt for vårt rekruttlag.

Første omgang var halvspilt da Daniel Berg sendte hjemmelaget i ledelsen. Stillingen holdt seg uforandret til pause, men bare åtte minutter etter sidebyttet økte Simen Alexander Lyngbø til 2-0.

Rekruttlaget produserte ikke mange store sjanser i denne kampen, men vi var likevel ikke veldig langt unna å score. Raymond Gyasi kom alene med keeper i første omgang, men klarte ikke å overliste Sondre Midtgarden i Bærum-målet.

Da var vertene hakket hvassere, og to minutter før full tid satte Berg inn sitt andre mål for dagen og fastsatte resultatet til 3-0.

Stabæk 2 har nå fire poeng opp til sikker plass. Fortsatt gjenstår det sju kamper i 2. divisjon.