Tap for Stabæk 2 mot Lokomotiv Oslo

Ungguttene kjempet godt, men fikk ikke spillet helt til å sitte.

Kampen startet som den har gjort i de siste kampene; en jevn åpning, før Stabæk etter hvert tok over mer av spillet. Allerede etter et par minutter fikk Martin Hellan en stor mulighet, som keeper reddet på mesterlig vis nede ved stolperoten.

1. omgang var preget av et Lokomotiv Oslo som lå lavt og kompakt, og et Stabæk-lag som prøvde å spille seg gjennom. Dessverre for Stabæk fikk de aldri ordentlig flyt i spillet sitt – på grunn av brudd, balltap, feilpasninger og en dommer som var litt for glad i å blåse i fløyta. I tillegg fikk det unge Stabæk-laget det enda tøffere når Lumnaza ble nødt til å bytte etter 26. minutter. Resten av kampen ble spilt av et rent juniorlag.

Heldigvis for Stabæk klarte ikke Lokomotiv Oslo å utnytte noen av de farlige balltapene Stabæk hadde rett utenfor 16-meteren. Lokomotiv Oslo kom til et par halvsjanser etter dødballer, men det var nok ingen av lagene som var fornøyde med verken spill eller resultat til pause.

2. omgang startet med et Stabæk-lag som i kjent stil prøvde å trille ball, men angrepsspillet var fortsatt preget av slurv, balltap og enkle feil.

6 minutter inn i 2. omgang fikk Lokomotiv Oslo en corner som de slo kort, før det kom et farlig innlegg. Det så ut som keeper Ulla hadde klart å avverge farligheten, men uheldigvis for Stabæk sto det en Lokomotiv Oslo spiller der ballen falt ned, og med et hardt skudd klarte han å få ballen i mål.

Stabæk fikk nok en liten knekk etter målet, og det tok ikke lang tid før 0-2 kom. Lokomotiv Oslo vant ballen på midten etter en pasningsfeil, og dermed hadde de en halv bane å løpe på. Etter å ha dratt av siste mann, var det enkel jobb å sette ballen i mål.

Akkurat når det så ut som at kampen skulle ende 0-2, fikk Lokomotiv Oslo et straffespark etter en takling bakfra. Straffen ble satt sikkert og hardt, og kampen endte dermed 0-3 til bortelaget.

Det er tre kamper igjen av sesongen for Stabæk 2, som akkurat nå er rett over streken. Neste hjemmekamp er 23.10 mot Tromsø 2 på Nadderud kunstgress. Møt opp og støtt gutta.

Kampfakta

Stabæk 2 – Lokomotiv Oslo 0-0 (0-3)
Norsk Tipping-ligaen avd. 6
Nadderud kunstgress, 09. oktober 2021, kl.16:00

51. min 0-1 Sæter
58. min 0-2 Hoftvedt
89. min 0-3 Storesaker