Herman Wulff, Thomas Vold, William Kulvik, Kasper Elias Strøm (Christian Bergh ’61), Nicolas Pignatel Jenssen, Kristian Bernt Torgersen, Christopher Cheng (Mattias Cooper Seip ’72), Bjørn Helge Riise (Henrik Solheim Ruud ’45), Jørgen Thue Kristiansen (Lars Petter Hotvedt ’61), Christopher Hurleen, Alexander Torvund (Jesper Vogtengen ’45)

4-2: Hestad ’41

Kort:
Cheng ’61
Seip ’81

Både Stabæk og Molde stilte med svært unge lag denne mandagsettermiddagen, ettersom begge klubbers profesjonelle spillere er blitt sendt på ferie under Eliteseriepausen. Molde åpnet best og spissen Magnus Langset satte inn det første målet etter bare ni minutter. Derimot var vår norsk-ungarske spiss Alexander Torvund giftig på topp hele første omgang gjennom. Han utlignet raskt til 1-1 på et gjennomspill, før han gjorde jobben så vrien for Molde-forsvarerne at en av dem måtte ty til ulovlige midler. Eks-Premier League-dommer Bobby Madley pekte på straffemerket, der veteranen Bjørn Helge Riise, i sin første hjemmekamp for Stabæk 2, sendte keeper feil vei og Stabæk i føringen.

Det neste kvarteret av kampen fortonet seg noe jevnere enn det første, men så satte en tredje-generasjons Molde-spiller inn støtet. Tobias Hestad, sønn av Daniel Berg, sønnesønn av Stein Olav, dukket først opp foran mål etter 30 minutter, og satte inn utligningen. Knappe to minutter senere satte han inn ledermålet – Molde hadde snudd kampen. Og fire minutter før pause var hattricket fullbyrdet. En sjanserik og underholdende omgang endte med ledelse til romsdølene.

Ved pause gjorde trener Øystein Garborg et dobbeltbytte, men de som trodde de skulle få se samme fyrverkeri som de første 45 ble dessverre sårt skuffet. Tempoet sank, de store sjansene uteble, og dessverre var det få problemer for Molde 2 å kontrollere inn seieren.

Neste sjanse for unggutta kommer imidlertid allerede på søndag. Eidsvold Turn er motstander på Nadderud kunstgress søndag 9. juni kl. 15:00.