Tap mot Brann

Kasper Pedersen ble Stabæks eneste målscorer i tapet mot Brann etter en suser av et skudd signert Ottesen.

Kampen åpnet med å være et tett oppgjør, hvor det skulle gå 13 minutter før første avslutning i kampen kom. Brann avsluttet fra ca. 18 meter, et skudd som gikk til side for Stabæks mål. Stabæk hadde en tidlig sjanse ved Gift, men den ble avsblåst for offside. Brann fikk også en ny stor sjanse etter 17 minutter da Finne skjøt i nettveggen til Sandbergs mål.

Stabæks første skudd på mål var det Gift som stod for, etter pasning fra Krostad vente han opp mot fire Brann-forsvarere og fikk likevel avsluttet på mål. Skuddet ble dog plukket opp av Brann-målvakt Dyngeland.

To minutter før pause fikk Brann en avslutning fra spiss vinkel, men en rå parade fra Sandberg hindret scoring. I spillet etter returen ender angrepet fra gjestene med et skudd fra høyre side, rett i klypene til Sandberg. Stabæk kontret med Gift, og sistnevnte skjøt fra spiss vinkel han også, fra høyre side, men rett i klypene til Brann-målvakten. Plutselig åpnet kampen seg med store muligheter her. Lagene gikk til pause med 0-0, etter et tett og jevnt oppgjør i første omgang.

Ottesen-suser

For en sjanse det var til Stabæk etter 52 minutter. Wernersson slo inn fra venstre, men ingen nådde fram til ballen som trillet to meter foran mål. Det ble corner, og den skulle bli tellende! Corneren endte ute hos Ottesen, og sistnevnte knallet til med skuddfoten, fra rundt 30 meter, og via hodet til Pedersen gikk ballen i mål bak Brann-målvakten. Helt herlig start på andreomgangen av Stabæk!

Brann skulle likevel klare å utligne. Et innlegg foran mål nådde Branns Castro, og sistnevnte putta ballen i mål bak Sandberg. Var forsåvidt første gang det var mulig å høre noe til bortesupporterne, eller, bortesupporternes megafonen for å være nøyaktig. Hjemmepublikum har vært fantastiske i dag.

Etter 68 minutter ropte alle på straffe da Ottesen ble lagt i bakken, men dommeren var uenig. Brann svarte med å score sitt andre mål for dagen to minutter etter. Brann fulgte også opp med å trykke Stabæk hjemover og produserte flere store muligheter.

Seks minutter før full tid fikk Normann Hansen slått inn fra svært spiss vinkel, som Brann-forsvaret klarerte til corner. Stor mulighet for hjemmelaget. Og Fitim var ikke langt unna utligning da han headet ballen mot motsatt stolpe etter innlegg fra Lange, men han fikk ikke nok trykk på headingen til å få den i mål. Og det var noe av det siste som skjedde i kampen mot Brann. Uforglemmelig skudd fra Ottesen, og et fantastisk hjemmepublikum får være det vi tar med oss fra denne kampen.