Tap på Aker Stadion

Skuffende forestilling mot den regjerende seriemesteren

Stabæk ankom Molde med et håp om å tangere klubbrekorden på 12 kamper på rad som ubeseiret i Eliteserien. Det håpet ble dessverre knust av den regjerende seriemesteren.

Med klart mest ballbesittelse tok Molde tidlig grep rundt kampen, og scoret også det første målet. Stabæk hadde to gode muligheter - blant dem et tverrliggertreff fra Hugo Vetlesen - men det var Molde som gikk til pause med en 1-0-ledelse.

Etter et kvarter i garderoben fortsatte Molde der de slapp, og scoret både sitt andre og tredje mål. Like etter sistnevnte reduserte Stabæk til 3-1 ved Hugo Vetlesen, som tente et håp med scoring i sin andre kamp på rad.

Men det ble med håpet, og tidligere Stabæk-spiss Ohi Omoijuanfo scoret en straffe i sluttminuttene som fastsatte resultatet til 4-1 i Moldes favør.

Når man møter Molde - regjerende seriemester og nåværende serieleder - må man ha dagen for å ta poeng. Det hadde ikke Stabæk i dag, og klubbrekorden fra 2007 står dermed urørt en stund til.

NTB_QVzNGBt8yXc
En kamp i kampen: Tidligere Stabæk-spiller Ola Brynhildsen spilte de siste minuttene av kampen mot Stabæk. Her et bilde fra oppvarmingen. Foto: Svein Ove Ekornesvåg / NTB scanpix