THOR LANGE VENDER HJEM: - Kommer tilbake som en mer erfaren herre

Thor Lange har signert på en toårsavtale med barndomsklubben.

Annonse:

Thor Søndergaard Lange er igjen klar for spill i Stabæk. 28-åringen vender hjem etter 6 år borte. Lange fikk sin ligadebut for Stabæk under forrige opphold i første divisjon mot Ham-Kam 6. april 2013. Venstrebacken har både statsborgerskap i Danmark og Norge - og returnerer nå fra den danske 1. divisjonsklubben AC Horsens. 

- Nå er jeg en litt mer erfaren herre enn da jeg var her sist. Jeg har spilt med Morten Skjønsberg og hatt Tom Stenvoll som trener. Det er mennesker jeg har sett veldig opp til. Hvis jeg kan være en brøkdel av hva de har vært, så blir jeg stolt av meg selv. 

- Jeg har et veldig sterkt forhold til Stabæk. Jeg har sittet på stadion her siden jeg var helt liten. 

Lange begynte i Stabæk som 7-åring og tilbrakte hele sin karriere her frem til han var med på opprykket i 2013. Etter den sesongen gikk turen videre til Strømmen på lån i to år, før en overgang sesongen 2016 ble gjort permanent. Nå signerer han en toårsavtale med barndsomsklubben.

NTB_qEWm1IgXUiU.jpeg
Thor Søndergaard Lange og Ville Jalasto feirer seieren i NM fotball 3. runde mellom Stabæk og Fredrikstad. Stabæk vant kampen 3-1. Foto: Erlend Aas / NTB

Thor Lange er venstrefotet og kan bekle flere roller. 
- Jeg liker meg best i forsvar og på venstresiden. Om det en venstre midtstopperplass eller venstre vingback, det kan være begge deler. 

- Sist jeg var med på et opprykk her var det fantastisk stemning i troppen og det hele endte med en fantastisk fest. Vi går for en gjentakelse av det. 

Velkommen hjem Thor Lange! 

_F8A3310.jpg

 

Annonse fra Obos-ligaen: