Stabæk vartet opp med målfest mot Elverum i cupens andre runde.

1-5 Herman Geelmuyden
1-6 Oscar Aga

Stabæk: Marcus Sandberg, Peder Vogt, Madis Vihmann, Steinar Strømnes, Andreas Hanche-Olsen, Oscar Aga, Kristoffer Askildsen, Luc Kassi, Magnus Lundal, Herman Geelmuyden, Daniel Braaten

Slik var kampen:

32 sekunder går det før Stabæk får straffe. Elverum er litt for tøff mot Daniel Braaten i egen sekstenmeter og dommeren peker på krittmerket. Straffen setter Luc Kassi sikkert og høyt i mål.

Madis Vihmann er råsterk i boksen og stanger inn Stabæks andre for kvelden etter en corner. Luc Kassi er servitør. 34:18 er spilt på Elverum stadion.

Debutant Lundal ser opp og finner Oscar Aga i feltet. Målsniken fra Ullevål skaffer seg selv en god posisjon og tupper ballen i mål ved første stolpe. 56 minutter spilt.

62 min. 1-3. Hjemmelaget reduserer ved Magnus Solum. Han får vendt opp inne i feltet og avsluttet nede til venstre for Sandberg.

Kirk inn.

Trippelsjanse for Stabæk:

Kirk får Elverums keeper til å ta frem en ordentlig tv-redning. På den påfølgende corneren blir Vihmann nektet sin andre scoring for kvelden da hjemmelaget redder på strek. En ny corner havner på hodet til Strømnes og vertenes keeper får vippet til en ny corner. Nå står sisteskansen som en levende vegg.

1-4 Lundal er igjen arkitekten. Drar seg innover i banen og serverer Aga som får et godt treff. Nå virker avansementet å være i boks. Kampuret viser 72 minutter.

1-5 Geelmuyden har vært strålende for Stabæk og kroner det med en scoring etter 77 minutter. Luc snapper ballen og trer 17-åringen gjennom på blankt mål etter en feilpasning hos hjemmelaget. Geelmuyden gjør ingen feil. Komfortabel ledelse.

Jie inn

Arnstad inn (debut)

1-6 Aga fullbyrder sitt hat trick. Er der en målsnik skal være – foran mål. Fastsetter resultatet til 1-6.