To mål av Hegardt da Stabæk 2 spilte uavgjort

I hjemmeoppgjøret på Nadderud søndag ble det uavgjort mot Verdal for andrelaget.

Stabæk 2 3-3 Verdal (3-1)

Første scoringen var det vi som stod for, og kom rett før kampuret bikket 15 minutter. Nysveen spilte en ball inn mot Hegardt, men ballen fortsatte videre mot bakre stolpe. Der var Ferrington helt ledig da han avsluttet på første touch, men skuddet ble blokkert av Verdal-målvakten. På returen ventet Brage Tobiassen, men også dette skuddet ble blokkert – denne gangen av en stopper nesten på målstreken. På den tredje returen ventet Hegardt, og han hamret ballen i nettet bak Kristian Melting.

Og i det 19. minuttet skulle våre goalgetter Andreas Victorio øke ledelsen til 2-0. Fra midtstreken slo William Wendt en stikker til Victorio som kom på et diagonal-løp. Han spurtet i fra nærmeste Verdal-forsvarer, og bredsidet ballen mot lengste stolpe, en mark-kryper som gikk like på innsiden av stolperoten.

Verdal reduserte stillingen med en scoring etter 21 minutter av Simon Hansen, men det skulle bli flere Stabæk-mål før pausen:

William Wendt avleverte en stikker til Hegardt sentralt på banen, og amerikaneren gjorde en vending som sendte en Verdal-spiller i bakken etter å ha blitt lurt av finten. Hegardt ladet kanonen fra ca. 23 meter, et skudd som sneiet såvidt kunstgresstuppene i retning av venstre stolperot. Kristian Melting fikk en hånd på skuddet, men ikke nok til å hindre at ballen gikk i mål. Dermed hadde Hegardt satt sitt andre for dagen, hans to første mål for Stabæk 2 siden han kom til klubben. 3-1 ledet vi etter 28 minutter!

Det ble ikke flere mål før pause, og det skulle ikke bli flere mål til Stabæk 2 i andreomgangen heller. Verdal snudde ledelsen vår til 3-3 etter scoringer av Simon Hansen (50 min) og Elias Hansen (77 min).

I de to foregående oppgjørene satte vi tre mål i hver av kampene, men tapte likevel begge. I dag holdt det i det minste til ett poeng.

Det er en feil i lagoppstillingsgrafikken under: Osman startet i stedet for Hammy (Geelmuyden)