To treningskamper før seriestart

Da har vi fått grønt lys til å spille treningskamper før seriestart og for vår del betyr det møter med Strømsgodset og Odd.

Annonse:

Allerede tirsdag 2. juni møter Jan Jönssons menn Strømsgodset i Drammen. En uke senere kommer Odd på besøk til Nadderud i det som skulle vært seriepremieren, men som nå blir generalprøven før kick-off mot Mjøndalen 16. juni. 

NB: Det er kun personer som er nødvendige for avvikling av treningskamper som får tilgang til arenaen der treningskamper spilles, det betyr, ikke overraskende, at kampene spilles uten publikum. Totalt antall mennesker på arenaen (inkludert spillere, støtteapparat og dommere) skal være lavest mulig, og skal under enhver omstendighet ikke overstige 50.

Kravene i treningsprotokollen vil inntil videre også gjelde også for treningskamper. 

- Treningskamper er svært viktig for å forebygge skader etter et langt opphold. Vi er glade for at lagene nå kan møtes til treningskamper. Men det understrekes at dette ikke er ordinære kamper arrangementsmessig. Det skal foregå innenfor rammene og formålet med NFFs treningsprotokoll, så klubber, publikum og mediene må fortsatt smøre seg med tålmodighet. Kun personer som er nødvendig for avvikling av treningskampene skal være til stede, sier NFFs elitedirektør Lise Klaveness. 

Annonse fra Eliteserien: