To uker med Lars Bohinen: – Positivt overrasket

Tiden flyr og det har allerede gått to uker og to seiere siden Lars Bohinen ble ansatt som Stabæk-trener. Vi tok en prat med Lars om hans inntreden og de to kommende hjemmekampene.

Annonse:

Se hele intervjuet med Bohinen her:

Mandag kommer Bryne på besøk til Nadderud. Billettinformasjon finner du her.

– Vi må forvente at det blir tøft og at de kommer hit og mobiliserer alt de kan. Vi må kanskje være litt tålmodige med tanke på når vi klarer å bryte de ned. Det tok lang tid mot KIL, og det kan ta lang tid mot Bryne og Raufoss her. Så vi er klare over at det scenariet kan komme og at vi ikke skal stresse selv når publikum kanskje begynner å gjøre det, sier Bohinen før mandagens møte med Bryne.

Etter to uker som Stabæk-sjef er Bohinen godt fornøyd med den jobben trenerteamet og spillergruppa har gjort.

– Vi har vært gjennom mye av det jeg ønsker å innføre, sakte men sikkert. Det tar litt tid å få ting på plass offensivt, men defensivt synes jeg det har vært veldig solid. Spillerne har også vært lærevillige, entusiastiske og hardtarbeidende. Det har vært bra intensitet på treningene og i det store bildet er jeg ganske fornøyd, sier Bohinen.

Positivt overrasket

Og en ting som også er ekstra gledelig er at troppen ser tilnærmet skadefri og fysisk robust ut. 

– Det pleier ofte å komme noen skader med ny trener og nye treningsmetoder. Så jeg er glad og litt overrasket over at alle er skadefrie. Jeg er også fornøyd med å se at det er bra moral og samhold i gruppa, at de er treningsvillige og nysgjerrige på nye ting. Jeg opplever at det har vært litt overraskende positivt i den retningen, sier Bohinen.

Annonse fra Eliteserien: