Tøff test fredag: – Må opptre med overskudd, kraft og presisjon

Fredag får Lars Bohinen og hans gutter en tøff test mot Lillestrøm i LSK-hallen.

Annonse:

Kampen starter 14.00, og får du ikke tatt turen kan du se den hos Budstikka.

Så langt i oppkjøringen har vi møtt Bærum (2-0) og Kjelsås (3-1). Det betyr at Lars Bohinen fortsatt ikke har tapt en fotballkamp som Stabæk-trener.

Men fredag venter Lillestrøm i LSK-hallen 14.00. Da forventer sjefen den tøffeste testen så langt, og en referanse på hvor nivået ligger.

– Vi har mye å jobbe med både offensivt og defensivt. Relasjonene sitter ikke helt, for det er et lag som ikke har spilt sammen før. Men det vet vi, og det skal og må bli mye bedre til 10. april, sa Bohinen etter Kjelsås-kampen.

– Mot Lillestrøm får vi en bra realitetsorientering. Der må vi opptre mer samlet og med mer overskudd, kraft og presisjon. Vi må opp noen knepp, men det blir en fin mulighet til å sjekke nivået i norsk toppfotball, sa Bohinen etter Kjelsås-kampen. 

Hør hva Bohinen hadde å si etter forrige treningskamp:

Troppen mot LSK

1 Marius Ulla, 12 Isak Pettersson, 33 Leander Gunerød, 2 Kasper Pedersen, 3 Nicolai Næss, 5 Nicolas Pignatel Jensen, 31 Olav Veum, 7 Tobias Pachonik, 6 Jonatan Lucca, 8 Curtis Edwards, 10 Herman Geelmuyden, 9 Nikolas Walstad, 13 Thor Lange, 14 Fredrik Krogstad, 15 Sturla Ottesen, 18 Patrick Metcalfe, 19 Karsten Ekornes, 20 Aleksander Andresen, 21 Trym Lindberg, 22 Alilo - Prøvespiller, 26 Philip Schie, 69 Kasper Høgh

Alt av treningskamper hos Budstikka

Budstikka har allerede vist årets to første treningskamper og nå er det klart at de også sender alle de resterende kampene.

Fredag venter Lillestrøm i LSK-hallen. Deretter Rosenborg og Hammarby på Marbella. Når vi kommer hjem venter Jerv og Mjøndalen på Sandvika Stadion.

Nå er det klart at samtlige kamper vises hos Budstikka og Direktesport. Det samme gjelder de to bortekampene før seriestart, mot Kongsvinger og Sarpsborg 08.

Fredag 3. februar 14.00: LSK-Stabæk, LSK-hallen
Lørdag 11. februar: Stabæk-Hammarby, Marbella
Onsdag 15. februar: Stabæk-Rosenborg, Marbella
Fredag 24. februar 15.00: Stabæk-Jerv, Sandvika Stadion
Lørdag 4. mars 14.00: Stabæk-Mjøndalen, Sandvika Stadion
Lørdag 25. mars 14.00: Kongsvinger-Stabæk, Gjemselund (Med mindre Nystuen og co. insisterer på å spille i KIL-hallen.)
Søndag 2. april 15.00: Sarpsborg 08-Stabæk, Sarpsborg Stadion

Annonse fra Obos-ligaen: