Toni: -Jeg er stolt

Toni er stolt over laget han mener var tidvis bedre enn Rosenborg med ball, og unge Hugo Vetlesen beskriver situasjonene hvor han nesten stilnet 21 000 trøndere.

Tonis analyse av kampen lød som følger.

-Først og fremst er det en fantastisk kamp. Vi ønsket å være med og styre kampen, og deler av den synes jeg vi absolutt gjør det. Kampen hadde mange sjanser, og det er nesten utrolig at det ikke ble scoret mål her i dag.

Katalaneren skrøt av lagets opptreden på Lerkendal.

- Jeg er stolt over lagets disiplin og innsats her i dag. Den beste måten å konkurrere med Rosenborg på er å være bedre enn dem med ball, og jeg synes vi kan være stolte av slik vi fremstod på det feltet i dag.

I noen av våre slike gode perioder ute på Lerkendal-gresset stod Hugo Vetlesen bak noen av kampens største sjanser. Unggutten sa følgende til Stabæk Media etter kampslutt:

-Jeg har en stor sjanse i første omgang hvor ballen sklir av foten, og et langskudd i første omgang hvor ballen stryker stolpen. Jeg var veldig nærme min første scoring, så det er jo litt bittert.

Videre sier Hugo at han likevel er fornøyd med resultatet.

-Vi er fornøyde med 0-0 her, det er et sterkt resultat. Vi står godt defensivt og holder et godt press. Vi kunne jo avgjort kampen i vår favør flere ganger der.

Toni  er enig at Stabæk skapte nok sjanser til å vinne i kveld, men innrømmer at kampen kunne gått begge veier. Det katalaneren er mest stolt av, er imidlertid hva slags fotball-personlighet Stabæk fremstod med i dag.

-Vi kom hit for å spille som Stabæk. Og dette er viktig. Veldig viktig. Og spillende på denne måten er jeg sikker på at dette laget kan utvikle seg på en veldig positiv måte.

Publisert: 29.10.2017
Skrevet av: Sebastian Hassfjell / Foto: Kristian Bjerke