Torgeir Bjarmann om overgangsvinduet

Vi tok en prat med sportssjef Torgeir Bjarmann om avskjeden med Lucca og Skovgaard, samt planen for de siste dagene av overgangsvinduet.

Annonse:

Bjarmann sier følgende om de to spillerne som har funnet nye utfordringer i utlandet:

– Da den polske klubben kom på banen var det egentlig en ganske enkel beslutning å selge Andreas Skovgaard dit. Med tanke på utenlandskvoten gjorde det at vi får løst opp litt og hvis det skulle dukke opp noe veldig interessant så har vi muligheter til å gjøre noe.

– Når det gjelder Lucca så kom det litt mer uventet. Av familiære årsaker så reiser han tilbake til Portugal. Ellers har vi vært veldig fornøyde med han. Han har vært superproff og har gjort et godt inntrykk, og var egentlig på vei til å knekke koden litt i norsk fotball, sier Bjarmann om brasilianeren.

Se hele praten med Torgeir Bjarmann her:

Bjarmann påpeker at troppen allerede er ganske bred, og at to mann ut betyr bedre muligheter for noen av de som allerede er der.

– Vi har jo hentet Vetti som er en av Eliteseriens beste i den posisjonen når han er i form. Det åpner også for spillere som Kai Kostadinov, som virkelig virker å være på gang nå.

Men kommer det noe inn de siste dagene?

– Er alle friske så trenger ikke troppen flere spillere. Får vi Høgh tilbake igjen fra skade nå så har vi en av Eliteseriens beste spisser. Så i utgangspunktet trenger vi ikke mer der, men samtidig har vi vært skadeutsatte fremover i banen som gjør at vi vurderer om vi skal gjøre noe i form av en spillertype som troppen kanskje trenger, sier Bjarmann.

Annonse fra Eliteserien: