Tre nye år for Pignatel

Nicolas Pignatel Jenssen har satt navnetrekket sitt på en ny kontrakt med Stabæk. Den nye avtalen strekker seg ut 2024-sesongen.

Annonse:

- Jeg er kjempefornøyd og veldig motivert, sier Pignatel Jenssen etter å ha signert den nye treårskontrakten. Opprinnelig hadde midtstopperen fra Lommedalen ett år igjen av kontrakten sin med Stabæk. 

- Hva er ambisjonene for de neste tre årene? 

- Vi har ambisjoner om å rykke opp - og jeg ønsker å heve spillet mitt og ta nye steg sammen med laget. Og tar vi de nødvendige stegene, så rykker vi også opp, og da skal vi gjøre en knallsesong i Eliteserien neste år, sier Pignatel Jenssen til Stabak.no. 

- Jeg har store drømmer som fotballspiller, i likhet med de fleste andre i garderoben. Akkurat nå er Stabæk en veldig fin plass for meg å være. Her kan jeg utvikle meg og få mye spilletid. Jeg har fortsatt mye å lære, og her kan jeg fortsette å ta de stegene som kan ta meg videre ut i den store verden, sier Pignatel Jenssen. 

Pignatel Jenssen har store ambisjoner også på vegne av Stabæk. 

- Jeg ønsker at vi skal etablere oss i toppen av Eliteserien, og det har vi potensial til. 

- Skal vi ikke vinne noe i løpet av de kommende tre årene, da? 

- Jeg tar gjerne et cupgull, gliser midtstopperen, som i fjor noterte 25 kamper fra start i Eliteserien.

Sportssjef Torgeir Bjarmann er strålende fornøyd med å ha fått underskriften på papiret. 

- Han gjør det veldig bra og er i fin utvikling. Piggy er en talentfull herremann som er i et fint utviklingsløp her i klubben. Og vi setter stor pris på at han har lyst til å skrive ny kontrakt, etter at vi rykket ned. Han viser at han virkelig ønsker å være her, og ønsker å bidra til at vi skal rykke opp igjen. At han tar ansvar og så tydelig viser at han vil være med videre, sender et godt signal til de andre spillerne i troppen også,  sier Bjarmann. 

Annonse fra Obos-ligaen: