Tre Stabæk-talenter signerte proffkontrakt

Det er en glede å informere om at tre unge, lovende spillere fra Stabæk-akademiet nå har signert sine første proffkontrakter med klubben.

Annonse:

De tre spillerne som nå har signert avtaler på tre år er William Nicolai Wendt, Oskar Spiten-Nysæther og Sebastian Olderheim.

– Det er en stor dag for spillerne i deres unge karrierer og en stor dag for klubben. Dette er spillere vi forhåpentligvis får se mye til i fremtiden, sier toppspillerutvikler Gaute Larsen.

– Det er mange gode, unge spillere i Stabæk-akademiet. Disse tre har vi stor tro på at har det som skal til for å ta det neste steget og derfor får de nå en belønning for innsatsen de har lagt ned så langt. Men det er nå det virkelig starter, sier sportssjef Torgeir Bjarmann.

Alle tre har landskamper for ungdomslandslag senest i år. 

William Nicolai Wendt

Wendt er født i 2006 og har spilt tre landskamper for Norges G16-lag.

– William har alltid hatt talent og scoret jevnt og trutt med mål, men i høst skjøt utviklingen fart og han har bra intensitet, ærgjerrighet og stolthet i spillet sitt, sier Larsen om Wendt.

DSC06995.jpg
William Nicolai Wendt

Oskar Spiten-Nysæter

Spiten-Nysæter er født i 2007 og har kamper for Norges G15-landslag.

– Det har vært et mål for meg å få kontrakt, så det er veldig gøy at det skjedde nå, sier Spiten-Nysæter etter å ha signert.

– Han er en offensiv, leken spiller. Han er en god dribler og målscorer som kan bruke begge bein, sier Larsen om den offensive spilleren.

DSC06973.jpg
Oscar Spiten-Nysæter

Sebastian Olderheim

Olderheim er også født i 2007 og har kamper for Norges G15-landslag.

– Jeg er en offensiv midtbanespiller. Drømmerollen er nok 10'er, sier Olderheim selv.

– Sebastian har noe spesielt når det gjelder kreativitet og det å passere motspillere. Det er et talent vi må dyrke, ser Larsen om Olderheim.

DSC07006.jpg
Sebastian Olderheim

Vi ønsker alle tre masse lykke til med den videre utviklingen.

Annonse fra Obos-ligaen: