Tap mot Vålerenga: - Fortsatt for ujevnt

Endte 3-0 til hjemmelaget i dagens treningskamp.

Årets fjerde treningskamp endte med tap på Intility Arena. Hjemmelaget vant 3-0 i det som må sies å være en helt fortjent seier for laget fra Oslo Øst. Vålerenga var best på det meste i dag.

Juniorspiller Viktor Engh ble kastet inn på laget på morgenkvisten, da Marius Ulla måtte stå over kampen med sykdom. 17-åringen fikk dermed sin første start for A-laget. Engh har tidligere stått én kamp i 3. divisjon. Gutten fra Billingstad hadde flere gode redninger i første omgang, men måtte gi tapt like før pause etter en retur hvor Kjartansson fikk åpen vei til målet.

Hør hvordan Viktor opplevde kampen her:

I andre omgang fortsatte Vålerenga trykket og økte til 3-0. Simen Wangberg hadde en god mulighet på corner like før slutt, men i dag var ikke dagen. Nå går turen videre til Valencia, hvor laget blir i 10 dager.

Hør hvordan hovedtrener Eirik Kjønø oppsummerer første del av pre season og om opplegget i Spania her:

Kampinfo:

41 min: Mål 1-0, Vidar Ørn Kjartansson.
54 min: Mål 2-0, Osame Sahraoui.
80 min: Mål 3-0, Henrik Udhal.