Landslagskeeperen er med videre

TOPPSERIEN 2019: Enda en viktig og sentral spiller fortsetter i den blaa drakten, landslagskeeper Ingrid Hjelmseth re-signert for Stabæk Fotball Kvinner.

Annonse:

Med over 200 Toppserie-kamper for Chixa, har Ingrid valgt å fortsette å vokte buret på Nadderud. Med sin mangeårig rutine og erfaring, er denne avtalen viktig for Stabæk.

- Blir det et VM i 2019, kan det fort hende at skoene blir værende på

Dette sa Ingrid i desember 2017 i forbindelse med å fortsette med landslagsspill, og kvalifiseringen som skulle skje i 2018.
4. september 2018 slo landslaget motstander Nederland og er klare for VM i Frankrike i 2019. Ingrid nærmer seg 130 landslagskamper, og er nasjonens førstevalg av keeper.

Du er glad i utfordringer Ingrid, hvordan ser du på å være med videre og bygge laget inn i en ny sesong, med såvidt mange og unge spillere i troppen?

Ja, har alltid vært glad i utfordringer, og syns det er både gøy og utfordrende å være med å bygge og utvikle laget videre fra forrige sesong. Mange av de unge spillerne tok store steg og fikk god erfaring i fjor, så de vil stille enda bedre rustet for sesong 2019. Så dette trur jeg blir gøy.

Hvilke målsetninger bør Stabæk Fotball Kvinner sette seg for Toppserien 2019?

- Nå er jo ikke troppen fulltallig, og da er det vanskelig å si noe om målsettingen. Men vi ønsker alle å bli bedre, og skal selvsagt jobbe hardt for å havne høyere opp på tabellen i 2019.

Du har vært i Stabæk siden 2009, hva gjør at du igjen signerer med klubben?

- Engang blå, alltid blå! Har trivdes godt i Stabæk, spillergruppa har vært fantastisk år etter år og jeg har følt jeg har kunnet utvikle meg både som spiller og person i denne klubben.

Vår keepertrener Espen Granli har vært i klubben siden 2013. Hvor viktig er han for at du fortsatt er i Stabæk? Kan du si litt om kvalitetene han besitter?

- Espen Granli er verdens beste keepertrener, og har vært den viktigste treneren for min utvikling opp igjennom årene. Og er fortsatt en av hovedårsakene til at jeg velger Stabæk år etter år. Så mener alle keepere som får trene under Granli er utrolig heldige.

Lyst til å dele en liten fun fact om deg selv, til slutt?

- Jeg går inn i min 21. sesong i Toppserien.

Sportslig leder:
- Verdifull kompetanse med videre

Vi møtte en svært fornøyd og sliten sportslig leder i gangene på Nadderud. Richard Jansen har svært innholdsrike dager i denne perioden, og sa følgende om landslagskeeperens signering:

- Ingrid er en av verdens beste keepere, da sier det seg selv at enhver sportssjef som får hennes signatur er lykkelig. Ingrid er dønn seriøs og en perfeksjonist av dimensjoner. Det er helt strålende for oss å ha henne i klubben og vi er takknemlige for at hun fortsetter år etter år. Med dette viderefører Ingrid sin verdifulle kompetanse i Stabæk enda et år, noe vi er takknemlig for.

- Stabæk Support har kåret henne til vår viktigste spiller de to seneste sesongene. Det er ikke tilfeldig.

Ingrid Hjelmseth

  • Født: 10. april 1980

  • Drakt nr: 1

  • Posisjon: Keeper

  • Tidligere klubber: Skjetten SK, Trondheims Ørn, Asker

chixa-toppserien-partnere-800x142
Annonse fra Eliteserien: