TUNOLD OM STADIONVEDTAK: - Ekstremt gledelig

Endelig ble det fattet et vedtak om Nye Nadderud stadion i kommunestyret. Vår daglig leder omtaler det som den viktigste beslutningen tatt på vegne av klubben på mange år.

Annonse:

Onsdag kveld ble det endelig vedtatt. Kommunestyret gikk inn for Alternativ 2C om et nytt Nadderud stadion med langsiden ut mot Gamle Ringeriksvei. Stadion vil ha en kapasitet på 8000 tilskuere og vil også romme næringslokaler.  

- Den beslutningen som ble tatt i går er ekstremt gledelig. Det er den viktigste beslutningen tatt på vegne av klubben på mange, mange år. Det er helt fantastisk. 

Det ble til slutt et bredt politisk flertall som gikk inn for 2C-alternativet. I tillegg til Høyre og FrP gikk også SV, Rødt, KrF og Pensjonistpartiet inn for forslaget. Det gleder vår daglig leder.

- Det er vi kjempefornøyd med. Nå er det bare å brette opp ermene og jobbe videre for å få realisert den stadion. Prosjektet starter ordentlig etter jul.

Kommunedirektøren skal nå jobbe med et anbud for så å hente inn priser fra ulike entreprenører. Tunold forventer at den fasen vil ta et halvt år og håper at byggestart vil skje om ett års tid. Da med et mål om at stadion vil stå klar til sesongstart 2025. 
- Vi får ta en prat med administrasjonen i kommunen om tidslinjen i januar. Tidslinjen var i utgangspunktet planlagt og forutsatt en beslutning i september / oktober. Ettersom beslutningen kom nå noen måneder senere kan det bli noen forskyvninger.

Tunold lover å infomere så fort det blir klart.

Til de som er nysgjerrige på skisser og tegninger kan Tunold fortelle at de først vil komme når man har valgt en entreprenør. 
- Det vil nok ta litt tid før vi får noen skisser, men det er noe vi virkelig ser frem til.

Se hele intervjuet her: 

Annonse fra Obos-ligaen: