Tusen takk

Fra mor og far Borchgrevink Børkeeiet.

Annonse:

I en fotballklubb er det tidvis stor gjennomtrekk. Spillere kommer, spillere går. Bånd knyttes og det er vemodig å skulle ta farvel. 

Og noen ganger er det litt ekstra spesielt - som med Tobias Borchgrevink Børkeeiet. 

Gutten som er oppvokst i Kleivveien. Gutten som har vært Blaa hele livet og som ikke hadde spilt for andre klubber enn Stabæk før han torsdag kveld debuterte for Brøndby i Europa League-kvalifiseringen. 

At Tobias selv og foreldrene hans har opplevd Stabæk som en god klubb å være i, er vi veldig glade og takknemlige for å høre. 

For et par dager siden fikk vi en melding fra mor og far Borchgrevink Børkeeiet som beveget oss -  og som vi har fått lov til å dele.

Tusen takk

Et eventyr er over for Tobias i Stabæk Fotball, for denne gang. Han har hatt en fantastisk tid hos dere.

Fra å begynne å spille fotball i Stabæk i 5 års alder og frem til i dag har dere utviklet Tobias på en særs god måte. Både på og utenfor banen.

Vi har alltid vært og er fortsatt en stor beundrer av akademiet til Stabæk Fotball. Skolegang ved NTG og samarbeid med Stabæk Fotball er gull verdt.

Gjennom tiden i akademiet høster man mye erfaring, tilegner seg en vinnermentalitet og ikke minst så utvikler man seg stort som fotballspiller.

Dere har uten tvil Norges beste akademi og trenere der. Opp igjennom har trenerne selvfølgelig stor betydning for utvikling og suksess.

Stabæk sine trenere har på en meget god måte trykket på de riktige knappene til rett tid, underveis i akademiet. Stor takk til alle trenere.

Det er mange spillere nå som har fått a lagskontrakt etter et langt løp i akademiet. Og flere vil det bli. Det gror godt i systemet.

All ære til dere for det. Da er det også gledelig at strategien deres med å utvikle å selge spillere fungerer så bra. Konge.

Stabæk Fotball har også et a lag som tørr å satse på unge spillere. Tørr å slippe dem til. Dere er uten tvil Norges beste der også 😊

Tusen takk for alt dere har gjort for Tobias i alle disse årene og lykke til videre på reisen. Vi elsker Stabæk og vil følge med dere videre.

Evig takknemlig!

Hilsen Nina Borchgrevink og Truls Børkeeiet

Annonse fra Eliteserien: