TUSEN TAKK FOR HJELPEN

I løpet av fire lange og ekstremt hektiske romjulsdager har en fantastisk og dedikert gjeng fra Stabæk Support solgt fyrverkeri for drøyt én million kroner.

Annonse:

Helt siden 2012 har Stabæk Support solgt fyrverkeri på dugnad for klubben. 

Bak denne dugnaden ligger det veldig mange timer med hardt arbeid utført av en trofast gruppe fra Stabæk Support. De ofrer juleferien for klubben sin hver eneste romjul. Dette gjør de for å bistå klubben også økonomisk, overskuddet fra fyrverkerisalget går uavkortet til Stabæk Fotball.

– Det er stort sett den samme gjengen som stiller opp, men noen nye tilskudd har det vært. De er en fantastisk ressurs for Stabæk Support, og de forsaker mye hver eneste jul. Leder for fyrverkerigjengen, Johan Haavik, er full av lovvord om den jobben som legges ned og en innsats i kulde og snø hvert år. 

Stabæk Fotball takker

– Vi er svært takknemlige for alle timene som mange frivillige legger ned i dette arbeidet hvert år og må få takke hele gjengen som har bidratt for en fantastisk innsats. Vi er stolte over at klubben har sånne flotte supportere som ønsker å bidra, sier Kjetil Ekeli, som er klubbens kontaktpunkt under salget.

– I tillegg må vi få takke alle andre supportere som kommer innom salget og kjøper hvert eneste år. Vi vet at mange kjører langt også for å støtte Stabæks utsalg.

Overskuddet fra salget vil tilføres driften i Stabæk Fotball og brukes i samarbeid med ønsker fra fyrverkerigjengen.

Annonse fra Obos-ligaen: