Tusen takk for støtten! Sesongkortet ditt overføres til 2021

2020-sesongen ble annerledes for oss alle; for klubb, spillere, samarbeidspartnere og ikke minst - for våre supportere.

Annonse:

Det er mange av klubbens trofaste sesongkortinnehavere som ønsker å fornye kortene sine for 2021, det er vi evig takknemlige for. Som takk for all støtte, tålmodighet og raushet gjennom 2020, har vi besluttet å overføre alle årets sesongkort til 2021.

Overføringen skjer i løpet av januar, og hver enkelt sesongkortholder/kjøper får melding om dette når alt er klart. Og selvfølgelig beholder du setet ditt.

De som kjøpte sesongkort for 2020 og har bedt om og fått refusjon, vil få tilbud om å kjøpe sesongkort for 2021 og beholde setene sine.

Sesongkortene for 2021 gjelder kun for Eliteserien, informasjon om sesongkort til Toppserien 2021 (hurra!) kommer så snart kortene er tilgjengelige.

Lurer du på noe så ta gjerne kontakt her: [email protected]

Hva med et julegavetips til slutt? Stabæk Fotball tilbyr gavekort til dere som ønsker å gi bort gode opplevelser eller andre deilige, blaa gaver til familie og venner. Gavekortene kan brukes til kjøp av sesongkort og enkeltbilletter på nett, og i butikken vår på Nadderud, som før jul holder åpent fra en time før kampstart, og tirsdag 8. og 15. desember fra 16.30 - 18.30.

Klikk her for gavekort: https://stabakfotball.ticketco.events/no/nb/e/gavekort__stabak_fotball

Vi sees på Nadderud stadion i 2021!

___________________

Annonse fra Eliteserien: