Uavgjort mot Årvoll

En sterk første halvtime anført av Oscar Aga så ut til å sikre tre poeng for Stabæk 2, men gjestene kjempet seg til uavgjort.

Annonse:

Stabæk 2-Årvoll 3-3 (3-2)
Nadderud kunstgress
Tirsdag 23. april kl. 19:00

Stabæks lag:
Simen Lillevik - Nikolaj Kirk (Alexander Torvund '46), Nicolas Pignatel Jenssen, Jie Sun, Peder Vogt - Christopher Hurleen, Jørgen Thue Kristiansen (Kristian Arnstad '58), Kristian Torgersen, Herman Geelmuyden, Youness Mokhtar (Lars Petter Hotvedt '89) - Oscar Aga

Flesjå Olsen '84

Det var nynedrykket mot nyopprykket på Nadderud kunstgress da Stabæk 2 møtte Årvoll, og det gjenspeilet seg i spillet den føste halvtimen. Etter bare 11 minutter kunne Herman Geelmuyden sette inn ledermålet, og Oscar Aga stupheadet inn 2-0 bare åtte minutter senere. 18-åringen, som scoret 21 mål for 2. laget i fjor, la på til 3-0 etter drøye halvtimen. Etter dette overtok bortelaget initiativet. Et skudd gikk i tverrliggeren og falt i beina på superveteranen Kamal Saaliti, som satte det første reduseringsmålet. Kort tid før pause var Stabæks Nicolas Pignatel Jenssen uheldig og skled ballen inn i et eget mål.

Andre omgang var betydelig jevnere og mer åpen, med spill som bølget fram og tilbake i lange perioder. De store målsjansene var det derimot lenger mellom, begge lag slet med presisjonen på siste tredjedel. Hjemmelaget roet ned og virket å være fornøyd med resultatet mot slutten av omgangen, noe som skulle straffe seg på overtid. Innbytteren Kasper Kvello fikk kranglet ballen i mål og Årvoll kunne juble for utligning.

Bortelaget var nok veldig fornøyde med ett poeng, men det så ut til å glippe enda lenger ut i overtiden. Etter klabb og babb i feltet på en corner fikk Alexander Torvund en tå på ballen og trodde han hadde avgjort kampen. Assistentdommer mente imidlertid 18-åringen sto i offside. Dermed endte en underholdende affære 3-3. Stabæk 2 står dermed med fire poeng på to kamper, og er godt stilt før mandagens møte mot Sarpsborg 08 2.