Uavgjort mot Kongsvinger: – Mye bra

Etter at snøværet roet seg lørdag møtte vi Kongsvinger i oppkjøringens nest siste treningskamp.

Annonse:

Det endte 2-2 etter 90 minutter.

– Det er mye bra, men også en del ting vi må jobbe med. Spesielt timing i presspillet. Jeg synes vi løser det bra i perioder, men noen ganger blir vi utspilt og da skaper de sjanser, sa målscorer Rasmus Eggen Vinge etter kampen.

Kantspilleren satte ballen i mål etter en strøken pasning fra Fardal Opseth.

– Jeg sa til han at jeg ikke visste at jobben hans var å slå sånne klasseinnlegg. Han kommer inn og gjør det etter noen minutter, så det er kanskje et tegn på hva vi har i vente av han, sier Eggen Vinge.

Her kan du også høre fra vår nyankomne spiss Kristian Fardal Opseth etter sin første Nadderud-opptreden.

– Det var kjekt. Det var godt å komme igang her hjemme. Det er litt å jobbe med, men det er tidvis bra. Jeg synes vi er et bra lag. Vi har mye spennende på gang. Det er ekstremt potensial i dette laget. Jeg har kommet fint inn i gjengen og trives godt så langt, sier Opseth.

Slik var kampen

Det var Kongsvinger som kom best i gang da de spilte seg gjennom og rullet ballen forbi Ulla og tok ledelsen tidlig i den første omgangen.

Etter det spilte vi oss til flere store muligheter, men verken Diabate, Bawa eller Spiten-Nysæter fikk ballen i mål fra gode posisjoner.

Dermed sto det 0-1 til pause.

Etter pause var det vi som kom sterkest ut fra startblokkene. Først kom Chris Hegardt rundt på kanten og la strøkent inn til Oskar Spiten-Nysæter i feltet som satte inn 1-1 fra kort hold med sin første scoring for A-laget.

Deretter var det innbytter Kristian Fardal Opseth som serverte en fantastisk pasning til Rasmus Eggen Vinge som satte inn 2-1.

Kongsvinger utlignet etter at de plukket opp en retur i feltet og det endte 2-2 etter "ordinær tid".

Tredje omgang

Etter at 90 minutter var gjennomført ble det nemlig spilt en tredje omgang for å gi flere spilletid. 

Også her endte det 2-2, etter at Kristian Fardal Opseth og Richard Ferrington scoret våre mål.

Slik startet vi mot Kongsvinger:

 

Annonse fra Obos-ligaen: