Uavgjort mot Lyn foran fullsatt Nadderud

Foran et fullsatt Nadderud på 16. mai snudde vi 0-1 til 2-1, men på overtid sørget Lyn for poengdeling.

Våre mål ble scoret av Kristian Fardal Opseth og Oskar Spiten-Nysæter.

16 år gamle Spiten-Nysæter scoret i sin andre kamp på rad, men var skuffet etter at seieren glapp.

Hør fra unggutten her:

Hør fra Bob Bradley etter kampen her:

Se høydepunktene fra kampen her:

Slik var kampen:

Kampens første sjanse da Andresen spiller opp til Spiten i mellomrommet. Sistnevnte gikk for et skudd på mål som keeper fikk en hånd på og det endte opp med corner. Like etterpå prøvde Riise seg fra hjørnet av 16-meteren, men lyn fikk blokkert.

Lyn fikk straffespark i det 18. minutt, etter en misforståelse med Næss, Rossbach og Pedersen. Lyn-spiller Laajab satte straffen i mål, og vi hadde en jobb å gjøre. Lyns målscorer fikk en ny mulighet på corner, men headingen sendte ballen langt over Stabæk-målet.

Kjempe mulighet for Stabæk da Riise slo inn fra høyre. Opseth var bare millimeter unna i å prikke inn et sårt trengt utligningsmål. På corner like etter hadde Stabæk en ny god mulighet, denne gangen ved Walstad, men på innlegget fra Roberts fikk ikke Walstad nok trykk til å utfordre Lyn-keeper.

Lagene gikk til pause med stillingen 0-1.

Utligning

Etter 54. minutt skulle vi også få en straffe etter et Spiten-raid. Sistnevnte fyrte av innenfor 16-meteren, men en Lyn-arm sendte ballen til side for mål. Dermed skulle det bli straffe! Fardal Opseth satte ballen hardt og kontant til venstre i mål. En fult fortjent utligning.

Opseth forserte inn i 16-meteren til Lyn med hjelp av Olderheim etter 64 minutter. Han gikk for et skudd som keeper blokkerte, men det var ingen blaakledde på returen fra Lyns sisteskanse.

Det var smått utrolig at vi ikke tok ledelsen etter 75 minutter. Vinge slo en pasning i bakrom mot bakre stolpe. Der kom Spiten i full fart, men var uheldig i avslutningsøyeblikket slik at ballen gikk rett over tverrliggeren.

Vinge forsøkte seg på en avslutning i trang posisjon fra elleve meter rett før 80 minutter, men det var litt for mye Lyn-ben i veien og ballen gikk til corner.

Lyn skulle gi oss kamp hele veien inn om poengene. Rossbach leverte en feberredning da et skudd fra Lyns Kristiansen gikk via Christensen og mot mål. Vår målvakt fikk slått ballen til corner i siste liten.

Spiten-mål!

Rossbach holdt oss inne i matchen da han igjen hadde en ny feberredning på skudd fra Lyns nummer 9. På kontringen derimot endte ballen til slutt hos Spiten etter et vilt Vinge-raid. Spiten slo en markkryper til venstre i mål, via Lyn-målvakten og i mål, og det til stor jubel fra et fullsatt Nadderud!

På corner, i det 95. minuttet, skulle Lyn utligne til stor frustrasjon for alle frammøtte Stabæk-supportere. Lynspiller Sell leverte en presis heading på corner, Rossbach fikk en hånd på ballen, men ikke nok til å hindre scoringen.

Dermed endte kampen med poengdeling foran et ellers fantastisk hjemmepublikum.