Ubeseiret på hjemmebane: - Gir ekstra trygghet

Stor entusiasme og positivitet i Stabæk-leiren før søndagens møte med Brann.

Annonse:


- Vi gleder oss til kampen. Vi har hatt noen gode kamper her på Nadderud og ser frem til en kamp mot et godt lag, som kanskje ikke har fått helt de resultatene de har ønsket seg, sier Henning Berg til hjemmesiden. 

Men Stabæks hovedtrener lar seg ikke villede av poengfangsten til rødtrøyene etter seks serierunder. 

- De har en god tropp med mange gode fotballspillere, og vi er nødt til å være på vårt beste i morgen, sier Berg til Stabak.no. 

Men Brann møter også et hjemmelag som ikke har gitt motstanderen noe gratis på eget gress denne sesongen. 

Stabæk har så langt vunnet mot Bodø/Glimt og Rosenborg, samt spilt uavgjort mot Lillestrøm hjemme på Nadderud. Disse opplevelsene sitter i hos både spillere og støtteapparat. 

- Det gir litt ekstra trygghet og viser at når vi er på plass og gjør ting ordentlig, så er vi et bra lag. Vi var uheldige mot Mjøndalen sist som ikke fikk med oss alle tre poengene. Sånn er fotballen. Det må vi håndtere og akseptere, og være klar til Brann-kampen. Det blir en meget bra kamp å spille, mot et lag som er forventet å kjempe i toppen. Det blir spennende, sier Berg. 

Kjøp billett til storkampen her.

I intervjuet uttaler Berg seg også om skadesituasjonen og hva som har gledet han aller mest i sesongstarten. Se hele intervjuet i videovinduet øverst i denne saken. 

Annonse fra Eliteserien: