DSC06886

Unggutta sikret avansement i cupen

Alta sørget for spenning helt på tampen i Finnmarkshallen, men vi holdt unna og er dermed videre til 4. Runde i cupen.

Alta-Stabæk 3-4

Se høydepunktene fra kampen her:

Neste runde trekkes allerede i kveld! Vi kommer tilbake med mer info i løpet av kvelden.

Husk at vi møter Kongsvinger på Nadderud allerede lørdag, og pubteltet åpner klokken 14.00! Kjøp billetter her

Tidlig ledelse

1-0 kom allerede etter fire minutter spill, da Spiten-Nysæter dro seg inn i banen fra venstrekanten og skrudde ballen vakkert i lengste hjørne.

Alta utlignet like etterpå, men våre menn styrte det meste i Finnmarkshallen. Etter 38 minutter kom et nytt kremmerhus, denne gang signert Aleksander Andresen.

19-åringen banket til med venstrefoten og sendte ballen opp til høyre med et flott skudd.

Etter pause vart det nok en unggutt som ville tegne seg på scoringslisten. Sebastian Olderheim har vist gode takter hele sesongen og som mot Asker ble det NM-scoring på 16-åringen da han fikk ballen på høyresiden i sekstenmeteren og sendte den i nettveggen på motsatt side.

Olderheim sto også for forarbeidet da Kristian Fardal Opseth enkelt kunne øke til 4-1 etter 61 minutter.

Spenning på slutten

Da det tikket mot 90 minutter så det ut til å bli en komfortabel seier, men Alta reduserte både en og to ganger på overtid.

Et rødt kort ble det også til Alta før de pumpet noen baller inn i feltet på overtid av overtiden.

Vi klarte likevel å dra i land en 4-3-seier og kom oss videre i NM.

Vi kommer tilbake med høydepunktene fra kampen straks!