- Utrolig takknemlig for støtten fra Ferd

Støtten fra Ferd gjorde at vi kunne kalle tilbake deler av trenerstaben som ble permittert i mars og gjenoppta deler av aktiviteten for de ynge spillerne i klubben.

Annonse:

Som resten av samfunnet er idrettslagene inne i en utfordrende tid. Den økonomiske fremtiden er usikker og som mange andre idrettslag ble Stabæk Fotball tvunget til å legge ned all aktivitet for en periode. Dette går først og fremst ut over alle gutter og jenter som elsker å være i aktivitet på våre treningsbaner. Men det har også økonomiske konsekvenser for driften av barneidretten i klubben.

Når selskapet Ferd AS kom på banen med en støtteordning som vi var så heldige å ta del i, bidro det til at vi kunne starte opp virksomheten i de yngre avdelingene raskere. Vi kunne kalle tilbake deler av trenerstaben som ble permittert i mars og vi kan gjenoppta deler av aktiviteten for de yngre spillerne i klubben. Stabæk Fotball er så mye mer enn topplag for damer og herrer. Vi har nærmere 900 barn og ungdom som spiller fotball i klubben og det er viktig at disse har en sosial plattform og er i fysisk aktivitet i disse litt spesielle koronatider.  

Vi setter stor pris på det tiltaket som Ferd AS og Johan Andresen har tatt overfor organisasjoner og idrettslag i den vanskelige situasjon vi alle er oppe i. Johan Andresen har også vært viktig bidragsyter til Gatelagsfotballen som vi har vært en del av de siste 7-8 årene.

Stabæk Fotball er utrolig takknemlig for støtten fra Ferd AS i en vanskelig tid.

Annonse fra Eliteserien: